Masallah sureler cok iyi.
0-402m 10 saniyede ulasmayi pistte stok turboylami planliyorsun ?
Yoldaki etkenlerden dolayi belki yaparsin ama gercek drag kosullarinda 10,9 bile gormen buyuk basari olur diye dusunuyorum.
Bende ayni seyi dusundum , istanbul parkta yigitlerin gtr i 10,880 yapmis , benim arabamin o kadar hizli olmasi mumkun degil 0-100 de o 2,8 kalksa ben en iyi 3,2 yapsam 170-180 e kadar ciksak 0-400 icin 100-200 de de benden hizli oldugundan fark daha da cok olur. Once yolda yapip sonra pistte ki durumada bakicam o yuzden
Levent apr nin stage 3 golf r aracı , 11,5 0-400 yaparken hızı 196km civarında.
Burdan bir hesap yapabilirsin belki.
1.4 TSI GTX28 Loading...
f1asymmetric2 bende kullandım ısınınca güzel tutuyodu özellikle ıslak zeminde daha iyi kuruya göre.nero gt yi arkadaşın poloya takıp piste çıktık geçen gün oda fena değildi ama çok üst seviyede değil bilgin olsun.
orda yazan sürede yanlış yazıyo nedense o gün pistte süreleri okurken 10.784 dediler pist rekoru,buraya 10.880 yazmışlar!! o drag günü araç ayarsızdı zaten yetiştirememiştik,lastikler geberik çok sarıyodu ve klima açık kalkıp durdum hava çok sıcaktı ona rağmen o süre çıktı.senin 11sn lere yaklaşman çok çok zor altına inebileceğini sanmıyorum çünkü belli bi yerden sonra süre saniye ile değil salise ile düşüyo 0.1sn düşürmek için bile baya bişey yapmak gerekiyo sende zaten limitlerine gelmişsin daha pek yolu kalmamış o yüzden sürenin çok düşeceğini sanmıyorum ama yinede bi dene bakalım merak ettim kaça kadar düşücek.ölçerken tam düz eğimsiz zemin seçersen daha doğru sonuç olur pistteki gibi.
INFINITE PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)