User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
44 sonuçtan 39 ile 44 arası

Konu: DN Golf R 0-100, 100-200 DBN Kayıtları

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah sureler cok iyi.

0-402m 10 saniyede ulasmayi pistte stok turboylami planliyorsun ?

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Kasim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah sureler cok iyi.

0-402m 10 saniyede ulasmayi pistte stok turboylami planliyorsun ?
    Sagolun, yeni dokulmus bi asfaltta yolda denemeyi planliyorum,10,8-10,9 yapar diye dusunuyorum ama tabi bakmak lazim, egim 11,83 deki gibi + olan bi yerde olcum yapicam yine...

Ve evet k04 turbo, rekor apr ile 11,27 bu arada..

Burak Kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoldaki etkenlerden dolayi belki yaparsin ama gercek drag kosullarinda 10,9 bile gormen buyuk basari olur diye dusunuyorum.

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ayni seyi dusundum , istanbul parkta yigitlerin gtr i 10,880 yapmis , benim arabamin o kadar hizli olmasi mumkun degil 0-100 de o 2,8 kalksa ben en iyi 3,2 yapsam 170-180 e kadar ciksak 0-400 icin 100-200 de de benden hizli oldugundan fark daha da cok olur. Once yolda yapip sonra pistte ki durumada bakicam o yuzden

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent apr nin stage 3 golf r aracı , 11,5 0-400 yaparken hızı 196km civarında.
    Burdan bir hesap yapabilirsin belki.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrardan herkese teşekkür ederim.. Güray seni ne çağırıcam moral bozmak için mi, 320d ile gelebilirsin ölçüm yaparız haha 0-400 için yeni bi yer buldum bi ara buluşalım beraber orda ölçüm yapalım. Yiğit bakalım lastikten sonra süreler belli olucak. 11,83 ü baz alarak gelişmeleri görücez. Lastik konusunda dediklerine aynen katılıyorum, şuan için semi slick almam mümkün değil, her gün kullanıyorum ve önümüz kış, gereksiz riskli olur, michelin pilot supersport, goodyear f1 asymmetric ki şuan kullanıyorum gayet memnunum, ya da pirelli p zero nero gt olabilir bakalım tam karar veremedimhenüz, sizde durumlar nedir?
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende ayni seyi dusundum , istanbul parkta yigitlerin gtr i 10,880 yapmis , benim arabamin o kadar hizli olmasi mumkun degil 0-100 de o 2,8 kalksa ben en iyi 3,2 yapsam 170-180 e kadar ciksak 0-400 icin 100-200 de de benden hizli oldugundan fark daha da cok olur. Once yolda yapip sonra pistte ki durumada bakicam o yuzden
    f1asymmetric2 bende kullandım ısınınca güzel tutuyodu özellikle ıslak zeminde daha iyi kuruya göre.nero gt yi arkadaşın poloya takıp piste çıktık geçen gün oda fena değildi ama çok üst seviyede değil bilgin olsun.
    orda yazan sürede yanlış yazıyo nedense o gün pistte süreleri okurken 10.784 dediler pist rekoru,buraya 10.880 yazmışlar!! o drag günü araç ayarsızdı zaten yetiştirememiştik,lastikler geberik çok sarıyodu ve klima açık kalkıp durdum hava çok sıcaktı ona rağmen o süre çıktı.senin 11sn lere yaklaşman çok çok zor altına inebileceğini sanmıyorum çünkü belli bi yerden sonra süre saniye ile değil salise ile düşüyo 0.1sn düşürmek için bile baya bişey yapmak gerekiyo sende zaten limitlerine gelmişsin daha pek yolu kalmamış o yüzden sürenin çok düşeceğini sanmıyorum ama yinede bi dene bakalım merak ettim kaça kadar düşücek.ölçerken tam düz eğimsiz zemin seçersen daha doğru sonuç olur pistteki gibi.
    INFINITE PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)