tşk ederim
tşk ederim cem
onur kpro eksantrikli yürüyen bir typerla bende yarışmak isterim bu hafta yarışalım istersen
bayramdan sonra tekrar deneriz hem aracını görmüş olursun :D
Printable View
Abi kafa kafaya gitmişler bence. ikisinede maşallah
Kafa burun gitmiş... İkisi de gayet zevkli makinalar
Maaşallah.
sağol başkan :icon_tup::icon_tup:
bak arkadaşım sana yazma konuşma diyen yok istediğini yazabilirsin. ben oraya denemeye deyil yarışmaya gittim 230 da yarış bitecekti ve ben gazdan ayağımı çektim tünel yada rüzgar yapmadık demedik ki hardcoreluk bir durum yok o durum emirin muzipliği konunun sana dönmesi için sebep yok tşk ederim
iki araçta kafa burun gitmiş , ikisi de boş araçlar değil.
ama czt tünel yapmış bariz ortada :)
her iki aracada kazasız belasız yarışmalar
Dis cekim herseyi belli ediyor zaten.. yarim şerit lik fark polo gecmeye baslayinca hemen daralmis... :-) biz Antalya tayfasi severiz tunel kordan yapmayi.. Hahahaahah mücadele güzel ve zevkli olmuş seviyorum at yarışı misali...
tşk ederim bakış açısına bağlı :D
tşk ederim burak
tşk ederim broo:icon_tup:
tşk ederim :icon_tup:
abi tşk ederim :icon_tup:
tşk ederim mertcan
2. video da aynısı olurdu emin ol
tşk ederim selçek kardeşim
şikeci minik evo :D
videonun başındaki ve sonundaki şeyler çok gereksiz olmuş kusura bakmayında , araçlara maşallah
Güzel deneme maşallah ikinizede tadınız kaçmasın :)
İkİ aracada kocaman maŞallah k polo klasmaninda cok İddali ama mİnİc evo cok can yakar ve yakmayada devam eder
Koca yolda 1,5şeritte araba mı denenir?
sonuçta K polo gtı kabul etmiş geçildiğini üstüne söylenecek söz yok
Maşallah mınık evoya gerekenı yapmıs
kanka mınık evonun ıcınden sadece ben gecerım anladın sen :D(haydar)
Antalya'da "şööyle ayırdım" , "2 direk altı" , "en az 1 tır" farkı olmadan geçmiş sayılmazsınız. Misal Siz F1 yarışı izlerken mansel ve senna burun farkıyla geçseler Antalya camiası durumu berabere olarak algılar ve puanlama 2. yarışa ertelenir :D Lakin genel camiada durum farklı tabiki, istersen arabanın tamponu veyahut camurluğu öndeyse iş bitmiştir... Bu arada benim arabamında ayarı bitmiş olup ümite ve Ali Koşara gider yapıyorum :D
Ümit czt'nin maaşallahı var :)
Serdarı ve seni istanbula bekliyorum :D:D
Sizi kurbanlıklarımın yanına koyacağım :D:D:D
Tabiki bir şakadır :)
Daha iyisini bekliyoruz Ümit :D
Aynen araclar baya denk ikisinede maşallah. Ama kafada bir soru olusuyor gti sahibi bu kadar ufak fark için bile geçildiğini zaten direk kendisi söylerken dbs ile denemede iddiası aksi yönde. Tabi görenlerde var ama...