Onrcn Nickli Üyeden Alıntı
Bakin benim kimseye karsi kotu niyetim yok, size saldirmaya falanda calismadim, yada laf sokayim soyle olsun boyle olsun ic gudum hic bir zaman olmadi. Ama diyorum ben eski kafayim, ben sevmem oyle elektronik cihazlari. Hayalimde olan butun otomobiller de ESP opsiyonu olmayan otomobiller. Hic kalkip yahu bir F458 im olsa diye dusunmedim aklimdan bile gecirmedim, evet size gore cok yavas ama hep bir F355 sahibi olmak istedim ben. Bundan dolayidir ki benim sure ve surus anlayisim sizden cok daha farkli. Bu demek degil ki siz yanlis yoldasiniz, siz korfezdeki en iyi dereceye sahipsiniz, esp kapaliymis acikmis kimseyi ilgilendirmez. Ha merak edip sorabiliriz ama acik hangi modda su modda kafayi takan olursa sadece surenizi yazin baska cevap vermeyin.
Geri kalan konuya gelince, kullanan arkadasa saygi duydum evet. Ben anlamam hangi italyan race mode a aldirmaz su olur bu olur, benide hic baglamaz; ben videoda sunu gordum, araba limitte. Az daha dokununca bir tarafi geliyor, ben bu adrenalini seviyorum bu kadar basit. Diger supersport videolarinda ben bunu gormedim ve sunu diyorum cesaretinden dolayi arkadasi tebrik ederim. Diger Ferrari pilotlari niye gerildi ki simdi ?
Olay ta yok cok cabuk hizlaniyor, iste cok daha hizli viraja giriliyor a gelmis. Cok ta hizli girmiyorsunuz bir S2000 e gore, aramizda 5km oynar oynamaz. Eh hizlaniyor, fren noktasindaki hata.. E ben fren noktasinda hata yapamaz miyim? Cok mu basit oluyor? Sizdeki akselerasyon daha fazla olsada benim jantim buyuklugundeki diskle sizde cok hizli duruyorsunuz, bende 5mt gec bassam ben zaten imkansiz duramam. Ben frene bastigimda kicim basimda oynuyor, supersonik sanzimanimda yok, komple heel and toe rev match lerle ugrasiyorum, direksyonum ariza veriyor tas oluyor vs. Bunlar benim problemim, ben simdi kalkip size benim S2000 imi surmeden anlamazsiniz desem ayip olmaz mi ? Olur.. bunlar benim problemim zaten, sizinde baska problemlerinizin olmasi cok normal. Kimseye laf etmedim kimseye birsey soylemedim, arkadasi bu cesaretinden dolayi tebrik ettim, supersportcular aninda yuklendi.
Size birsey soyledigim yok, her arabanin farkli zorluklari, her pilotun farkli hatalari, farkli korkulari, farkli hedefleri vardir. Bu yuzden bir fikir yada ufak bir elestiri sizi bu kadar rahatsiz etmesin. Siz birseyden yakinirken bende baska birseyden yakiniyorum. Yine bir tartisma olsun hic istemiyorum, hepimiz motorsporlarina gonul vermis, bu isi seven, otomobil dunyasiyla birseyler paylasmak isteyen insanlariz.
En iyi surelerden ziyade insallah onumuzdeki yarislarda hepimiz kazasiz belasiz sorunsuz gideriz, iyi sureler sonra gelsede olur ;)
Orcun sanada ayrica tesekkur ederim, hem dusuncen hemde gelismemiz icin her turlu yardimi eksik etmedigin icin.