Maşaallah o nasıl yol tutuş o nasıl fren öyle
Aracın yürüründeki sorunlar halledirse çok iyi dereceler çıkar
Printable View
Maşaallah o nasıl yol tutuş o nasıl fren öyle
Aracın yürüründeki sorunlar halledirse çok iyi dereceler çıkar
Tesekkurler. Altyapisi cok cok iyi,birazcikda kullanmayi bilmeniz yeterli...
Gozum kulagim merdan da. Benzin hatti ve pompada saglam. YaZilim update oldu ama sorun devam ediyormus. 4'e atinca ivmesi yavasliyor,5'e atinca bayiliyor motor,zengin calisiyormus. Simdi yeni enjector koyucak,hayirli haberler bekliyorum kendisinden.
25 mart ve 29 martta ki pist gunlerine sorunsuz girerim insallah...
Gerçekten çok keyifli olmuş murat abi. Ferrarilerin arkasından clio ile yürümek yetenek ister sanırım :) videoda gayet başarılı olmuş. Önden çekerli araca binmek garip gelmiştir eminim arabaya biraz daha alışınca ve araç sağlıklı hale gelince en azından virajda ferrarileri geçebilirmiş gibi geldi bana :)
bi günde megane thropy ile denemeni tavsiye ederim abi megane ın şasesi gerçekten muazzam yol tutuyor ağırlık dağılımı çok iyi cliodan daha iyi sonuç alınabilir
Aslinda hedefim Megane Rs almak,bundan sonra o var. Plase Cooper GP...
Ferrariyi oda 430'u ancak viraj giris hizinda gecebilir Megane ama cikista el sallarim kendisine :(
Her otomobili kendi sinifinda degerlendirmek gerek,sonra yanlis cikarimlar ortaya cikiyor...
Kesin yapalim,zaten konustuk seninle ;)
Diff kilidinin yagini degismeye gerek var mi Throphy de?
Veee sorun bulundu nihayet,ohhh bee!!!
Enjektor bozukmus,yenileri takilacak. Puskurtemedigi icin cok zenginde kaliyormus,benzin yanamiyormus vs...
Buradan Merdan beye cok tesekkur ederim,parca varsa 1 gun yoksa 10 gun sonra teslim alacagim...
Genelde rodajda diff kilit yagi degisir. Life time da olabilir.
Bu ariza ilk sahibindede vardi ancak cozememisler. İcim rahat simdi ;)
Tesekkurler...
Murat Abi geçmiş olsun, çözmene sevindim.
geçmiş olsun sorunu bulmanıza sevindim ..
anlamadığım nokta enj bozukken nasıl oluyorda araba zenginde çalışıyor ? fakir kalması gerekmiyor mu?
Anladigim kadariyla cok noktadan puskurtmesi gereken enjektor daha ziyade musluktan akar gibi isedigi icin yakit dagilmadigindan verimli yanmayip zenginde kalmis.Enjektor acilmazsa ya da tikaliysa fakire kaliyor,dogrumudur Murat bey?Yalniz bir onceki sahibinde olupta cozulememesi cok ilginc cok basit birseymis.
Afr'ye pek lüzum yoktu aslnda bu sorunda.Zengine kaldığı o2 sensörlerinin parametlerinden belliydi ama sebep nedir o muallaktı.Enjektör ve kelebek parametlerinde de bi olumsuzluk yok gibiydi..Deneye deneye bulunucaktı ki öyle bulmuşlar.
Araç sahibine geçmiş olsun..
Aynen oyle. Ozgur afr taksaydim da ki makineden gorduk bunu; yapilanlar/elden gecenler olucakti.
Kompresyon testi yaptiririm yarin ama log aldik vuruntu minimumda,onemsiz...
Bu arada kaynadi gitti 3.seanstaki son 2 turunuzu izleyebilecekmiyiz?
Nasil kaynadi ki? Kamera kartinda hersey varda,onu yukliyecek sabir tasi gerek...
Kendim dahi izlemedim,Eger amacin iyi/kotu birseyler gormekse,sana sd karti yollayim,izle. Bana geri ver ;)
Yoksa son seansin ilk turlariyla son turlarimin cizgileri ayni...
Kac gun gecti uzerinden unutuldu demek kaynadi yoksa kotu bir niyet yok.Iyi kotu birseyler gormek cunku kisa video koydunuz diger turlarda deneme yaptiginizi(cizgi ve frenaj anlaminda) bildigim icin merak ediyorum hangisi clio gibi cok atak ve donme kabiliyeti yuksek bir arac icin tercih edilme sebebi diye(stil olarak).Ben sd karti alsamda bilgisayarim o kadar yavaski kendi videolarimi bile ahmrs in bilg. yuklemistim ipadden izliyorum sadece rahatca :) yani bana versenizde uzun surer islemler
O kisa dedigin video 245 dak surdu :(
Daha cokk video var,Ring-Hockenheim vs. Bir cok farkli arac ile. Bilsem ki ise yariyacak,keske yuklense ama eminim konular arasinda kaybolucak.
Yükleyin youtube a kendi kendine yüklensin ekstra yapacak birşey yok ki. Sadece PC açık kalsın yeter
Yok yahu,isin o kolay kismi. Video yu bilmem birseye ceviriyor,sonra yukluyor utube a...
O cevirme kismi olum,ustune 245 dak bekle 8 dakikalik goruntu yuklenicek diye... E birde power save mode var,sabir tasi,bekle...
Ki bu goruntuleri yegen yapti... Aslinda forumda Murat var,tam bilgisayar kurdu,ona rica edeyim ;)
Ve Murat ses verdi ;)
Sagol kardesim,zaten simdiye kadar yukledigim tum resim ve videonun mimari neredeyse sensin...