Bana göre önemsiz bir sensör sorununa benziyor, lambdaların bağlantılarına bakın derim. Araç daha sıfır gibi çok temiz bir rs.
Arac daha cok yeni,ondan suphem yok ama lamda ve baglantilar kontrol edilip,degisti.
Bende sensorden umutluydum ama cikmadi birsey.
Ne garip durumdur arkadas...
Sorun alt devirlerde,dogru.
Arac yetkili servisde zaten![]()
Maşaallah o nasıl yol tutuş o nasıl fren öyle
Aracın yürüründeki sorunlar halledirse çok iyi dereceler çıkar
Tesekkurler. Altyapisi cok cok iyi,birazcikda kullanmayi bilmeniz yeterli...
Gozum kulagim merdan da. Benzin hatti ve pompada saglam. YaZilim update oldu ama sorun devam ediyormus. 4'e atinca ivmesi yavasliyor,5'e atinca bayiliyor motor,zengin calisiyormus. Simdi yeni enjector koyucak,hayirli haberler bekliyorum kendisinden.
25 mart ve 29 martta ki pist gunlerine sorunsuz girerim insallah...
Gerçekten çok keyifli olmuş murat abi. Ferrarilerin arkasından clio ile yürümek yetenek ister sanırımvideoda gayet başarılı olmuş. Önden çekerli araca binmek garip gelmiştir eminim arabaya biraz daha alışınca ve araç sağlıklı hale gelince en azından virajda ferrarileri geçebilirmiş gibi geldi bana
bi günde megane thropy ile denemeni tavsiye ederim abi megane ın şasesi gerçekten muazzam yol tutuyor ağırlık dağılımı çok iyi cliodan daha iyi sonuç alınabilir
Aslinda hedefim Megane Rs almak,bundan sonra o var. Plase Cooper GP...
Ferrariyi oda 430'u ancak viraj giris hizinda gecebilir Megane ama cikista el sallarim kendisine
Her otomobili kendi sinifinda degerlendirmek gerek,sonra yanlis cikarimlar ortaya cikiyor...
Veee sorun bulundu nihayet,ohhh bee!!!
Enjektor bozukmus,yenileri takilacak. Puskurtemedigi icin cok zenginde kaliyormus,benzin yanamiyormus vs...
Buradan Merdan beye cok tesekkur ederim,parca varsa 1 gun yoksa 10 gun sonra teslim alacagim...
Genelde rodajda diff kilit yagi degisir. Life time da olabilir.
Bu ariza ilk sahibindede vardi ancak cozememisler. İcim rahat simdi
Tesekkurler...
Murat Abi geçmiş olsun, çözmene sevindim.
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
geçmiş olsun sorunu bulmanıza sevindim ..
anlamadığım nokta enj bozukken nasıl oluyorda araba zenginde çalışıyor ? fakir kalması gerekmiyor mu?
Anladigim kadariyla cok noktadan puskurtmesi gereken enjektor daha ziyade musluktan akar gibi isedigi icin yakit dagilmadigindan verimli yanmayip zenginde kalmis.Enjektor acilmazsa ya da tikaliysa fakire kaliyor,dogrumudur Murat bey?Yalniz bir onceki sahibinde olupta cozulememesi cok ilginc cok basit birseymis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)