cok keyifli bir video olmus, c63un hakkını veriyorsun Gurkan :)
Printable View
cok keyifli bir video olmus, c63un hakkını veriyorsun Gurkan :)
Allah sizi amg den ayırmasın yakışıyorsunuz kazasız belasız
Maşallah, güzel ve keyifli bi video :)
Bugün de caddeyi inletiyordun sanırım vette ile yanlış görmediysem :)
elinize sağlık
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Ancak AMG yi sattım.. Evet caddedeydim tesekkur ederim.. hepimize kazasız belasız
Yan koltukta oturan arkadaşa imrendim açıkcası :)
Kocaman maşallah, araç da çok güzel direksiyonunuz da...
gurkan maşallah hakkını veriyorsun
idealtepe tarafında 1-2 kez gördm seni o civarda mısın?
Araç zamanında beyaz kaplamalı c63 ise geçen sene İstinyePark'ta vale iken kullanmışlığım var. İnanılmaz güzel sesi var aracın. Giderine diyecek laf yok.
Videoda ayrıca bi güzel olmuş. ;)
Maşallah araç çok güzel, direksiyonunuz daha da güzel. c63 gibi bir araçla böyle gitmek her şöförüm diyenin yapacağı iş değildir. :)
Bu videosunun sadece başlangıç kısmını instagram'da Haluk bey paylaşmıştı. Sizde twitter'dan son virajdaki yanlama fotoğrafınızı koyduğunuz beri böyle tamamını görmeyi sabırsızlıkla bekliyordum. Cidden C63'ün hakkını vererek kullanıyorsunuz. :)
Birde bu videoyu direk, kalitesini düşürmeden bir şekilde indirme şansım var mı ? :)
Arkadaslar ayni mesajda cok alinti yapmayi bilmiyorum o yuzden toplu yaziyorum. Oncelikle tesekkur ederim yorumlariniz icin. Evet arac istinyeye gelen aracti. Ancak kirmizi rengi kaplamaydi orjinal hali beyaz. Evet saka kaldirmayacak bir arac 4. Viteste giderken gaza bastiginizda arkasi gelen bir arac ancak cok keyifle ve alisarak kullandim. Hepimize daha iyileri nasip olur insallah.
Abi maşallah demek istiyorum öncelikle ve aracı Papermoon'ın valesine verme bir daha :)
Cadde'ye çıkarken bi altgeçitte sesini duymuştum.
Yaklaşınca bunu gördüm yanına gelmeye çalıştım ama herkes rampada stop ettirdi aracı. Maaşallah çok başarılı.
çok yakmıştır dermişim:) maşallah daha iyi formlarda daha iyi şeyler çıkması dileğiyle kazasız belasız.:)))
Çok keyifli gündü, eline sağlık tekrardan :)
Sanırım spin attığın bi tur S3 ile yetişmiştim, canlı izlemek de iyiydi :)