maslalah denemeler sagsalım bıtmıs
Printable View
maslalah denemeler sagsalım bıtmıs
AB ile NIF da deneseler iyi olcaktı yada denedilermi gören varmı :D
Süper olmuş :) Videolar gelse de izlesek :)
gkhn s 2000 araba hazır dedı bana dun msn de ama kesıyormus sanırım nıf ondan denemedıler
maşallah abi çok zevkliydi gerçekten.hulkun 1-2.ci viteslerine özellikle bayıldım ses falan çok iyi.sara sara maşallah gelen herkese teşekkürler.
tuna sen su arabanı bı olcsene savasta cok merak ettım kac verecek, yanı setuplar kılo farkı aktarma kayıplarına gore gecmen ımkamlı gorunmuyorda
dönüşte ben aracımı dinlendiriyordum dikkat edersen tuna ilk cıktıgımızda aracım şişmeden hararet yükselmeden beni üstlerde de gecmen biraz zor gibi zira 6 da bile kıçından ayrılmıyordum ama aracım ısındıkça şu bir gercekki o radyatorle falan tamamen bitiyor HULK bunu farketmiş ve inkar etmessiniz umarım
dedigim gibi dönüşte hep sogutmakla gecirdim
radyator geliyor inşallah ısı problemini çözücem ozaman daha fazla zevkli denemeler olucagına inanıyorum
ayrıca viteslerimiz asla uyuşmuyor ben mecbur 3 te yürüdüm 80 de ki orda da zaten acıyorsun ama 60 da yürürsek ikimiz içinde eşit olucagına inanıyorum
vayic telefonun mu degişti seni aradık ama ulaşamadık çarşamba günü bekliyorum
Bu arada AB beni 4 te geciyor ahhahahhahahaa ama bir anda 5 - 10 boy lar böle acılıyor
ben sana bısey demıyom abı zaten ılk denemelerde 220 ye kadar yakalayamıyodum sora 200 e dustu daha da ısınınca 180 e dustu bellı yanı bı terslık oldugu:D ama bg type r olayı yasın abıde gordu zaten cokk ılgıncc denemeler olduudonuste 3 4 kere denedık 3 te onume cıkıyor 4 sonu yanına gelıyom 5 te gecıyorum sora o bıraz yaklasıyoo ılgınc anlamadımm..
farklı şeler var tabi
sen debriyajını kesin yaptırcaksın vites attıktan sonra bi duraksama yaşıyorsun gercekten sıkıntı cekiyorsun o konuda
BG de bugun bir terslik vardı hatta bu aralar bir terslik var gercekten su avans işini çözmemiz lazım
ama şunu tekrar söliyeyim teknik kontrol yaparız falan filan atmsoferik hiç bir S2K tunanınkini gecemez bu böle bilinsin