eweeet 2 cumle arasındakı çelişkiler
lesson 1 :)
Printable View
yani arkadaş diyorki Hulk sarı s2k yı gecemez sen başka bir şeymi anladın
ya kim geçer kim geçmez hiç bi zaman yapmadım allahıma şükür ben mütevazi bi insanım zamanında turbo e30 umla (intercooler borusu patlamıştı kaçırıyormuş) typera geçildim yazılıp çiizildi tebrik ettim ne yapimki zevkine yapıyorum ben bu işi...
yukardaki yazıda takıldığım arkadaş hem denemeden olmaz diye hemde s2k geride kalır diyo onu belirttim
hılmı ya olm ya zayıfla yada yarı kılonda bırıne ver arabayı atacagın fazladan 4 5 boyu heder etme :D
yo herkes söksün arabsını ben burda acık acık sölüyorum arabamda ogun ne özgün olucak ne 17 jant ne sag koltuk nede orjinal bagaj kaputu nede sunroof
bilginiz olsun
kazasız belasız hilmi, ahmet hulk güzel oldu
Neyse Selçuk Konuyu Dağıtma şimdi Senle Uğraşamam..:)
haha dur yav işteyım sıcaktan sacmalamısım bozuntuya verme EKEray(:
yok yav ole demedım s2k gerı kalır dedım ... tabı gormeden konusmayalım
az once cumlelerı ters sıraladım pardon .
şimdi süprizler oluyo tabi gökhancım nos basanlar filan biz bunlarıda gördük ama medeti tanırım trafikte dersen medet derim ama standart bi s2k nin hilminin arabasını gecmesini idda ederseniz ne kullanıyosanız verin bizde kullanalım o kafalara ulaşalaım derim ben her zaman arabamı cıkarırım gecmek yada gecilmek degil geciliriz yada geceriz sorun yokk ama bu şekilde bi arabanın gecmesinin mantığı yok gelsin arac kontrolleri yapalım bizim arabalarda herkezin arabasına bakılsın ne var ne yokk sonra cıkalım böylesi daha iyi olurr