özgür baba bizi discoya götür:) pahalıya çıkar kanka sana HAHAHAHAHA
Printable View
önce selçuğu hastaneye bırakalım ordan geçeriz disco ya
yettiği kadar kanka sıraya girin:)öperim..
çarşamba evolarda gelcek mi :)
Gökhan ben o gece denemeye geldim ...ikmeye degil rahat ol yaa videoları da koydum ki sende aracını gör istemiyorsan koyma derdin olur biterdi ben demiyorumki benim aracım çok başarılı herkese atlıorum
siz diyorsunuz ben bu kadar beklemiyordum daha hızlı olmalıydı bilmem ne
ulan g...nüz yiyosa yapsanız K swap nerde K swap yapıcaklar herkesin kakası geldi ben ne yaptım yapıyorum dedim yapıcam dedim parcalarım geldi dedim motorumu aldım dedim t...ak gectiniz yaptım koydum g.t oldunuz TR de kaç tane *** olan avr bu aracı ben cıkardıktan sonra
cevrende ne kadar adam var ben yaptıktan sonra
B20 yaptım taklit ettiniz
K20 yaptım bunu zor taklit edersiniz 10 milyara olmuyor
S2K aldın ucak sanıosun ben altımdaki aracı ucak zannetmiyorum ben kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum seninle denerkden ben cok zevk aldım sen de almadınmı aracını görmedinmi her istedigimiz şekilde kalkmadıkmı
ama senin şak şakcıların var konuyu farklı yere cekmeye çalışıolar
benim arabam yavaş arkadaşlar gercekten yavaş yurt dışında yapılan örneklerine göre yavaş ben bunu inkar etmiyorumki onlar bizden hızlılar gercekten
ama hiç birisi K20 vede stock degil
K20a orgu biraz takip edin K24 süz swap USA de kalmadı gib bişey o yuzden izledigniz videoların etkisinde kalmayın araba yapın arac yapın
Benim 3 tane aracım var hazırda bir tane de yapılıyor he o yapılanı acıklamak istemiyorum rencide olmasın bazıları diye cıksın ozaman hesaplaşıcaz turbolar la
Peki Nıf Da Gelecekmii
Zeki Mürende Bizi Görebilicekmi :
H.E.
Nazar değdi lan siteye yaz geldi böyle oldu. Kurşun döktürecem server'a.
bişi yok olm :) dewam
NIF gelir izlemeye, micra ile izleyemiyoruz ne olduğunu :)
valla HULK u tebrik etmek lazım ben heryerde söylüyorum minikslere de söyledim kendi arkadaş çevremdeki insanlara da söylüyorum adamlar yaptı 10 numarada oldu o gece bende ordaydım beraberken de bastık HULK geçti. ama anlatılan sarı s2k iyiymiş onunlada denenir. ne olduğu görülür. ahmet hilmi kardeşler bence güzel şeyler yapıyorlar yapmayada devam ediyorlar. tebrikler.
saol bilal Ankaraya 200 le hiç durmadan yapıcaz :):):)
kanka bende çok zevk aldım harikaydın gece .:D
s2000 i de uçak zannetmiyorum bindiğim en yavaş arabalardan biri
şak şak çılara gelince emin ol hiç bi fikrim yok ama adet olarak sizinkilerden az olduğu kesin kanka anlatıyosun evet 3 araban var -emek var ama bu işler parayla oluyo biliyosun 3 arabanın toplam maliyeti ne kadar abi 100 bin ytl varmı .
son olarak bu konuda tartışma noktasına nasıl gelindi bilmiyorum ama yeter birbirimizi yorup -kırmayalım
gerçekten merak ediyorum medet in arabayla hulku gerçekten olursa çok zevkli bi deneme olacak.
bence miniksler çok başarılılar vede devam ediyor
özgüne gelince trde de tek her aracın ayarı ondan geçiyor ve başarılıda
hiç laf yapmayada gerek YOK
no Bull Shit More Test pLz :D
her zaman her yerde aracımda bir sıkıntı bir aksilik olmadıgı sürece denerim
guzel masallah araclar yanlız o ıvmelenmeyle 3 km de passat hepsını gecer dıye dusunuyorum.
arabayı aldığı ilk zamanlar
http://www.ktunnel.com/index.php/101...96bc7684916880
s2k işkencesi :D direksiyon hidroliği bozuk