konuya yazıyorum ama arabayı canlı görmedim
Baktım herkes yazıyor neyim eksik dedim :D
Printable View
konuya yazıyorum ama arabayı canlı görmedim
Baktım herkes yazıyor neyim eksik dedim :D
benim bildiğim mavi var bitane de kem plaka kemal abinin aracı. bi tanede ankarada vardı
renkler Akzo Nobel firmasında sec (special effect colors ) renk grubuna dahil rengin pigmentleri normal boyaya göre cok farklı oldugu ıcın sedefler bırbırlerını noturlemıyor bu sebeple boyanın ıcındekı tum renklerı farklı acılardan cok net gorebılıyorsunuz yılar once bende yapmıştım reklam amaçlı e30'uma cok guzel renk ama trafık polısleri pek begenmıyor :)
diablo efsane araba lamborghini denildiginde ilk aklımagelen arac bu renklede cok cok daha guzel olmuş
Harbi çok iyimiş ya..
Müzikler ne güzelmiş ya , zengin hissettirdi :D
Istanbul Concours Delegance'dan haberimiz vardi, benim firsatim olmadi ama giden arkadaslar var. Lambo orj renk Sadikoglu'nun araciydi, bu yaz da uzun sure Ortakoy Lamborghini'nin ordaydi.
Mavi KEM.
Gri CET ( Basaran'in koleksiyondan cikma, ici komple carbon fiber oldu. )
Ankaradaki Turuncu.
Su anlik bildiklerim bunlar, ogreniriz olmadi :)
Bu arabayı 10 sene önce hilton spor arabalar fuarında görmüştüm yanında 3 diablo daha vardı sexy makine
bende herhalde 6-7 yıl önce belki daha fazla etiler tarafında görmüştüm ki renk olayı cidden çok güzeldi .
Bende söyleyeyim bari.. Barbaros Bulvarında yan yana gelmiştik bizde de connect vardı -2003 yılı olmalı- yanyana gelmek lütuf tabi bizim için.. İçinde ki kimdi bilmiyorum LS plaka olan bu mu? Kapışalım mı dedim zengin gülümsemesi attı ama kibirli değildi sağolsun.. :D
yeni restore edildi bu araç. boyası da yenilendi döşemesi de. yeşil bir taban halısı takılıyordu. döşemecide incelemiştim maslak'ta. videoda daha güzel, yakından hiçbir albenisi yoktu bana göre. Özel mi ? tabiki fazlasıyla..
bir türkiye efsanesi bu araba, canlısı gerçekten güzel ve gerçekten çok özel bir araç...
LS plaka evet.. Levent abinin aracı maslakta bizzat incelemiştim zamanında... ben şişlide lisede okurken 03 04 yıllarında her gün her akşam 6 7 den sonra halaskargaziden çıkar levent tarafına giderdi bu araçla.. üstelik 1 2 kere içine binmişliğim var valikonağında... rengide orijinal rengi... VT cabrio fazla özel ;) bide yanlış hatırlamıyorsam kendisinde birde RS6 sı vardı SW...
ben bu aracı 99 senesinde gördüm kadiköy evlendirme dairesinin ordan kadiköye dönüyordu ilkj patlıcan moru idi sonra portakal oldu sonra yeşil dedim noluyor efsane bir arabadır kendisi..
en son tmsf nin önünde görmüştüm 4 sene önce
Etkkinlik çok güzelmiş ferrari dinolar lambo espadalar ; hepsi rüya otomobiller :)
şimdiye kadar tasarımı yapılmıs en guzel araclar biri bana göre, ikinci olarakta ferrari f355 e hastayım :)
rengi olmasın yeterki benim olsun.
yalı bahçesi neden bir memeleket gibi onuda anlamadım......