Sen o 2 ye atamadın abi ben tribünde çıldırdım varya :) rollde de dragda da izlemek gayet keyifli maşallah :) keşke o mavi 106 ankarada olsada bi roll yapma imkanın olsa ;)
Printable View
Sen o 2 ye atamadın abi ben tribünde çıldırdım varya :) rollde de dragda da izlemek gayet keyifli maşallah :) keşke o mavi 106 ankarada olsada bi roll yapma imkanın olsa ;)
babandamı dragcıydı :D
Mavi 106 Nos luydu sanırım fark etmedın ;)
Seeding yaptım o 106 ile arkasından gelip geçtim sonra benı nasıl gectıgını anlıyamadım :) Adam bıldıgın tıslıyormus :)
maşallah ıbo bir sonra yarıs tutunma ve debrıyaj ısını cozersen daha ıyı sureler cıkar emınım :icon_tup:
kim tıslamıyorki artık memesiz takacam sonunda tüpüme kuvvet
Redline TIC RS sesi cok güzel maşallah başarilarının devamını dilerim...
sagolasin kardesim ya.daha fazla kalkis izlettirmek isterdim ama rakip tıslı pardon dişli çıkti :D
kameraya el salla panpa :D
sagolasin abi.tam uçuşa geciyoduk ikinci yalcın çerit vakkasina kurban gittik :D
eyvallah haci
tüp orta susturucu var :)
acunu bile döndürürüm :D
tum turkiye konyadaymis :) sagolasin. insallah isten gucten vakit bulabilirsek katiliriz yine. onemli olan kazasiz belasiz donmek.
sagolasin :)
ne yapalim eraycim kismet degilmis.
lastigi isitalim derken debriyaji cok isittik ,normalde catir catir gecen vites orda gecmedi.
son kalkista isitmadan kalktim bu seferde yolu tutmadi.
saglik olsun. buda bi tecrube oldu bize.
eski dragcilardan kim kaldi :D
sagolasin mertcan.sizde gtr daha ileriyr goturursunuz insallah.
nos oldugunu bende bilmiyordum 13.711 yaptigini gorunce yaktigim lastige acidim :)
Gayet eglenceli olmuş :D, fakat drag da daha iyi süreler için motor içine girmek şart.
Arabanın içini dışını bildiğimiz halde stok olduğuna bazen biz bile inanmıyoruz,Maşallah tosuna:D
Avukat, ünlü olduğun biyana elinde çamaşır suyu heryeri yıkadın ya la :hahaha:
Daha gideri var ;)
Maşallah abi, sesi yeter.
Maşallah rs güzel yürümüş kamera açısıda çok iyi
vitesler çok kötü ibo senden böle traş vites atışları beklemezdim :D 106 yı bence alabilirrdin güzel bi kalkış ve vites atışıyla kesiciye çk kalmışsın
alper abi tesekkurler :)
beni bile sasirtiyo bazen :)
Ace reklam filmi teklifi yollamis avukata :D
eyvallah cagatay ;)
sagolasin abi
haci 106 da nos var. en iyi suresi 13.711 di yarista. vitesler kalkis daha iyi olsa bile gecmeme imkan yoktu. sinif 1. oldu zaten arac.
maşallah inş. ilerde daha iyi süreler çıkarırsın
Maşallah İbrahim ,
Allah daha güzel süreler nasip etsin.
Maşallah ibrahim abi Tıc Rs bambaşka :)
ibocum maşşallah inşallah çok daha iyilerini yaparsın