rur yınemı hızlanmıs ne2 aracada kocaman masallah...
teşekkürler ibomgc8'e bakış açım değişti gerçekten bence mükemmel gidiyor, bende dp yaptırdım ve 60'ın biraz üzerinden hafif önde bastım
yani biraz haksızlık oldu ama Mustafa sağolsun hiç dert etmedi.( 2 gündür uykusuz geldik enkaya istanbuldan yeni bir gti getirdik arkadaşımıza, çok yorgundum gerçekten ve denedikten sonra mustafa sormuştu varmı bir değişiklik diye dp aklıma bile gelmedi, bunu söylemeyi borç bilirim
)
Hakan abi cok guzel olmus arac dp sonrasi. Baya keyif aldim ben denerken. Haksizlik fln yok abi lutfen![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
İmpreza GT 100-200 stok - YouTube
Yaklaşık 1.1 basan stok gc8 videosu sizeHani basınç nekadar fark ediyor anlayassınız diye.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Mustafa teşekkürler iyi dileklerin için , aklı selim insanlarla denemek inan keyif veriyor.
Tekrardan teşekkürler.
Hakan sana da teşekkür ederim , ama araban hızlanmış bence.
1.4 TSI GTX28 Loading...
buda bizim 100 200 her ne kadar stabil bir cekim olmasada![]()
Subaru Impreza gc8 100 200 - YouTube
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
hakan abi golf gti hızlanmış gecen hafta ile arada dag var sana demedimmi ben. sen bu deyilsin diye maşallah deneyen tüm araçlara.
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Yarın log alıcam, bakalım ne fark etmiş, bu arada bende teşekkür ederim RUR çok iyi her zman ki gibi.
Çok sağlıklı, böyle bir aracı iyi muhafaza etmek lazım bence, bu kadar temiz ve bakımlısı bir daha bulunmaz.
Teşekkürler Murat abiii, tecrübeni konuşturuyorsun her zman ki gibi.
GC8'de TD05 olması lazım, gf8'ler (wagonlar) td04.
Arabanın ecu'sunu merak ediyosanız, sağ koltukta döşemenin altında 5 vidalı bir panel var, onun altında ecu var, 2 harfli bir kod var üstünde ecu'nun. O kodu söylerseniz daha rahat araştırırız.
Ecu'nun kodu dışında GC8'lerde ikinci bir eprom soketi var. Vakti zamanında prodrive'ın daha fazla basınçlı map'i satılıyordu. Bir rezistörü kesip çipi oraya taktığında flashlar gibi yazılım değiştirebiliyordun. Foto'da sağ alt köşe :
O sokette birşey varmı diye bakmak isterseniz de ecu'nun yandan vidalarını açın. Üst hizadaki 2 vida yapıştırıcı bişey ile kilitlenmiş, kafalarını sıyırmamaya dikkat edin açmaya kalkarsanız.
bende geleyim bi gün ya şuraya denerim belki bende ama ilk denemem olur![]()
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
[QUOTE=Westi555;7126555]Yarın log alıcam, bakalım ne fark etmiş, bu arada bende teşekkür ederim RUR çok iyi her zman ki gibi.
td04 2800 devirde doldurmaya başlarken sizin ki 4000 devir gibi başladı kanımca turbonuz td04 den büyük bir turbo
Güzel denemeler olmus.Orada olsam bende gelirdim.Tam benim ayarda araclar varmıs.Maşşallah araclara.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)