Kac km hiza kadar bastiniz?
Printable View
Kac km hiza kadar bastiniz?
Ben 205 gordum
yok abi yanlış anlama altlarda biraz zayıf kalmış demek istedim aslında yoksa güzel yürüyorlar megane zaten 1200 kg stock iken, 100-150kg söküğüm demiş siz 1450 kg civarıyken o sürücü dahil 1150 falan olmuş sonuç normal
yanlış anlaşıldıysa dediğim tekrardan k. bakma tekerine taş değmesin hepsininde :icon_tup:
polo da uzunda baya bı kara duman var dpf ıptalı var sanırım
Karartılmışmı bilmiyorum ama Megane'ın ne stopları nede farları yanıyor sağ sinyal lambası haricinde(konuyu açan arkadaşın aracı sanıyorum),görünüşüne bir şey diyemem,zevk meselesidir ama gecenin bir vakti hele ki otobanda sürat yaparken çok ama çok tehlikeli..kendisini geçtim ama aracı göremeyen günahsız insanların da canını yakacak Allah muhafaza
Jetta kickdown'a düşmese başta da gidermiş zaten.. Sorun etmemiş, sabretmiş, yine geçmiş :D
Bravolarin turbosu buyuk oldugu icin sanirim altlar gec doluyor cunku benimlede denerken ilk kafa cikaran ben oluyordum
Dolduktan sonra uzariz ;)
maşallah dizellere :)
Jetta, sahibini üzmemiş. Hiç üzmüyor zaten :D
Ben üzücem seni :D şaka bir yana Utkucum şu konuştuğumuz denemeyi müsait bir zamanınızda yapalım artık.
Maşallah araçlara :)
herkeze slmlar 1,6 polo 2,0 jetta bunu belırtmek ısterım jetta uzunda cok ıyı gıdıyor bunu sahıbınede soyledım guzel bı diesel gecesı oldu herkeze kocaman maşallah :)
Jetta nin motorlar p140 diyemi gecmekteydi ?
Cr140 jetta
izmirde niye yok böyle bi gece :) maşallah araçlara bu duman işini anlamıyorum fazla duman demek fazla hp mi demek ? benim aracımda cok hafif duman var burdaki araçlar gibi değil daha fazla duman olsa daha iyimi gitcek :)
boğmuyomu aracı fazla duman peki ?