zengin karışım iyimidirki sanki?
Printable View
zengin karışım iyimidirki sanki?
ben az dumanla 120 hp aldım araçtan dumanlı olsa demekki 130 135 alcaz bumu mantık ?
kara duman ıyıdır :D
Vtec gibi dusunun :) zengin - fakir olayi duman atan araba zengin karisimda daha fazla yakit daha az hava karisimi yani. Chipte bu durumu sagliyor zaten ihtiyac duyulandan daha fazla guc ve daha fazla zengin karisim
sizin araç kaç hp kaç kilo megane?
kilolarımız aynı o zaman aerodinamik farkımız var sadece . peki hiç 0-100 filan denedinizmi
Simdi duman iyi diyoruzda bu cikan duman yanmayan yakit olmuyor dimi?bana biri bunu aciklasin yav neden siyah duman oluyor:)
Mkrop ismini bilmiyorum boyle hitap ediyorum oyuzden snaa.zaten 0 dan basmak bana gore arabaya zarar araba yirtiniyor zorlaniyor.40- 180 falan 40-120 falan denicen dizelde olcucen en guzeli.
yanamayan yakıt oluyo o duman benzinlilerdede ates atıyo işte :)
Yanamayan yakit ise ozaman o duman gereksiz olmuyormu?benim aractan ornek vereyim.dumansiz 42 bg aldik yazilimda dumanli olsun diyelim dedik hadi 5 bg geldi geri kalan yanmayan yakitta bosuna disari cikmis olmuyormu?
Daha fazla mazot daha fazla yanma daha fazla guc. Mangala ne kadar komur atarsan o kadar yanar oyle dusun. Karnim acikti :D
Forumda basarili bir cok yazilimci var onlara sorarsan bu sorulari hem daha dogru cevap verirler hem de aracindan olabildigince fazla guc alabilirsin
Simdi ben teoriyi ogrenmek istiyorum bu duman olayinda.mesela adam bana soruyor madem chip iyi ozaman niye duman atiyor bu araba, aciklamak icin yada tam aciklayamiyorum.
Olaya gelince komuru fazla atarsan yanmaz ozaman niye tam atmiyoruz:)
Gy ney kim :D
ben golfün motorundan hiç duman attırmadan +3000 devir sonrası ( turbo üflüyorken tabi ) +105hp almıştım. ille duman olacak diye birşey yok aslında
Maşallah araçlara..
Jetta mükemmel :)
Dizelde duman = Guc