BS fn2 rollnights

Thread: BS fn2 rollnights

1. Tufan Job34's Avatar

Tufan Job34 said:
    bs typer emeğinin hakkını vermiş.. deneme için tc typer olması nokta atış olmuş
    güzel deneme çıkmış ortaya kazasız belasız inş bs typer..
    Sistem Honda & PowerTune

2. josefsalvatini's Avatar

josefsalvatini said:
    Uzunda dış cekim var mı acaba bs icinden bakınca aynada tc cok geride kalıyor sanki
    Tam dış cekim daha net bilgi verir gibi
    Bu arada tc ye de Masallah
    Dip not fn2 zaten ep3 den ağır
    TeamPASAOGLU

3. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    Quote Originally Posted by Tufan Job34 View Post
    masallah harun kardeşim ufak dokunuşlarla rahat bi şekilde önde olursun..
    tc typer masallah..
    Eyvallah kanka dokunuslarimiz olcak serhat kardesimizlede konustuk tekrar deniyip eksiklerimizi gorcezzz

4. Tufan Job34's Avatar

Tufan Job34 said:
    Quote Originally Posted by cakaragol View Post
    Eyvallah kanka dokunuslarimiz olcak serhat kardesimizlede konustuk tekrar deniyip eksiklerimizi gorcezzz
    ***** yere gelmıyomusunuz? ortam nsl uzun zmndır gelemedim.. berkanıda arıyrm açmadı görüsemedik çıkarsanız hbrimiz olsun kardesim?
    Sistem Honda & PowerTune

5. Ahmet.S's Avatar

Ahmet.S said:
    Maşallah Serhat aracın sesi daha bi agresif çıkıyo egzoz sistemindede bir değişiklik oldu herhalde.

6. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    Quote Originally Posted by josefsalvatini View Post
    Uzunda dış cekim var mı acaba bs icinden bakınca aynada tc cok geride kalıyor sanki
    Cok uxun basamadik yol okadar musait degildi ztnte ep3 hafif evet fn2 den amaerhat kardesimz profosyenel olarak gayet hafifdir jant dparco koltuk falan būrada fn2 koltuklari cok agir cok kilo atabiliyosun bizdede 3 tane fn2 var onlarda yakinda cikcaklar isallaah yakinda tekrar deniycez ozmaan guxel videolar olur

7. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    ***** yere gelmıyomusunuz? ortam nsl uzun zmndır gelemedim.. berkanıda arıyrm açmadı görüsemedik çıkarsanız hbrimiz olsun kardesim?
    Kanka ilerleyen saatlerde haberleselim bayramlasma yapcaz ztn kanka

8. josefsalvatini's Avatar

josefsalvatini said:
    Cok uxun basamadik yol okadar musait degildi ztnte ep3 hafif evet fn2 den amaerhat kardesimz profosyenel olarak gayet hafifdir jant dparco koltuk falan būrada fn2 koltuklari cok agir cok kilo atabiliyosun bizdede 3 tane fn2 var onlarda yakinda cikcaklar isallaah yakinda tekrar deniycez ozmaan guxel videolar olur
    Yok siz dip not klima takılı dediğiniz için dedim yoksa bs yi çok iyi biliyorum ...

Bs iç çekimlerde 240 a kadar çıkmış o yüzden dedim
    TeamPASAOGLU

9. Tufan Job34's Avatar

Tufan Job34 said:
    Kanka ilerleyen saatlerde haberleselim bayramlasma yapcaz ztn kanka
    hadi beee ortam için hbr beklıyrm. b.evlerdeyim ona göre anca gelirim kaç gibi orda olursunuz?
    Sistem Honda & PowerTune

10. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    Yok siz dip not klima takılı dediğiniz için dedim yoksa bs yi çok iyi biliyorum ...

Bs iç çekimlerde 240 a kadar çıkmış o yüzden dedim
    Anladimm dedigim gibi yakinda eksikler bitince guzel bir yolda guzel videolarda koyariz iyigecelr simdi turkiye maci var

11. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    hadi beee ortam için hbr beklıyrm. b.evlerdeyim ona göre anca gelirim kaç gibi orda olursunuz?
    Kanka kesin degil hbr veririzzz

12. Tufan Job34's Avatar

Tufan Job34 said:
    Kanka kesin degil hbr veririzzz
    tamamdır hbr bekleniyor..
    whatsApp yazarsın kanka grsrz.
    Sistem Honda & PowerTune

13. Dou's Avatar

Dou said:
    Masallah araclara

Yuruyen fn2 gormek guzel. Tebrik ederim serhat abi

14. Serhat Y.'s Avatar

Serhat Y. said:
    Aynen abı dedıgınde haklısın gerıde kalıyor, herkesın gozu farklı algılayabılır nasıl baktıgına baglı, vıdeo ortada zaten. Ben gectım sayıyorum boy hesabı arkadaslara kalsın. Tekrar tesekkurler deneyen arkadaslara..
    TeamPASAOGLU

15. mehzent's Avatar

mehzent said:
    Maşallah abi BS cıdden guzel bı fn2 emeklerının karşılığını gittikce dahada alırsın ses ıse muazzam

Deneyen herkese maşallah kazasız belasız
    Quote Originally Posted by mami_makinen View Post
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

16. BS fn2 rollnights

kelalper said:
    ufak dokunuşlarla TC type R BS yi geçemez. Kimse hayal görmesin. Bi de çok rahat demişler sesli güldüm.

Maşallah Serhat iyi tutunmuşsun kanka.
    IN BOOST WE TRUST

17. Serhat Y.'s Avatar

Serhat Y. said:
    Quote Originally Posted by mehzent View Post
    Maşallah abi BS cıdden guzel bı fn2 emeklerının karşılığını gittikce dahada alırsın ses ıse muazzam

Deneyen herkese maşallah kazasız belasız
    Vay ımza degısmıs,tamda uzman aracı bıtırmıstı sıldırecektı ımzayı hahaa

Quote Originally Posted by kelalper View Post
    ufak dokunuşlarla TC type R BS yi geçemez. Kimse hayal görmesin. Bi de çok rahat demişler sesli güldüm.

Eyvallah alper)
    TeamPASAOGLU

18. cakaragol's Avatar

cakaragol said:
    Quote Originally Posted by kelalper View Post

Biz arabalaraa ev parasi harcamayiz herkesin emegine saygimiz var ama snin inadina ufak dokunuslarla geccem abi ok bu lafimida unutma ben hayel gormuycek yasi gectim ve typer aldim. dip not tc de daha yurt disindan bir parca bile yok biz serhati tebrik ettik ztn

19. BS fn2 rollnights

e'to said:
    Deneyen araclara masaallah kesenize bereket temiz deneme oldu..serhat arkadasimizada ayrica tesekkurler yakit oldugunu soylemis..
    Bu arada bende tc nin bir iki dokunusla öne gecebilecegini dusunuyorum..cok fark yoktu arada cunku..ama tabi mekanik.. bs de birseyler yapar vs.uzar gider onemli olan dostca deneyip geceni tebrik edip ayrilmak..
    STİ