BG_TYPER Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaş hatırınızı kırmıyoruz orda abi deneyelim deneyelim diyosunuz 10 kere üst üste denedim araba şişti dönerken 3 kere denedik 2 sinde vites kacırdım ama bırakmadım bakıyım arkadan gelicekmi diyee söyledimde senin gönlün olsun denemedi demeyin diye bırakmadım 3 üncü denemede tam vites attım araba şişti zaten 4 de yanıma geldi 5 de kafayı cıkardı benim araba 5 de devridin yakalayınca gecmeye başladım gazdan cekti efendi cocuk kırılmasın diye deniyim dedim benim gibi 10 arabayla üst üste deneyip sonra arkadaşın kalbi kırılmasın diye deneyen bi adam gösterin iyilik yapıyoz sonra buraya 4 kere denedik gecti diyosunuz ulan zaten denedik ilk başta 2 boy önünde gidiyorum rüzgarıma girip yetişiyo adamm bunuda inkar etmiyoo ben arabamı boşaltsam agırlık atsam zigen cantları koysam 3 4 boy olur ben hırs yapmıyorum maksat muhabbet diyorum işim hahi sindeyim denemeden sonra opette durunca agzımdan gectim diye tek kelime cıkmıyoo buraya 4 kere denedik gectik yazıyosunuz ayıptır yaaa zaten arabanın debriyajı kacırıyomuş adamın arabanı yaptır gecersin dedim adama ben yalandan buraya yok öyle yok böyle neyin peşindesiniz anlamadımkii sen gectim diyosan 1 viteste kafa cıkardın oda 5 de 2 saniye sürmedi yine yakaladım gectimm yanlış anlama 10 kere denemeden sonra arabam şişince artık 5 de bi kere kafa cıkardın diye gectim diyosan ben 5nci vitese gelene kadar 3 vites önde gidiyorum ben ne yazıyım onuda bi söyle bana yada ilk denemede 250 ye kadar indim hep öndeydimne yazıyım yada bi kere gecince daha denemiyimmi size benim gibii delikanlılık yapan adam fazla 1 kere gecicen daha denemicen ben kalbi kırılmasın diye 10 kere denemeden sonra gelip onla deniyorum vites kacırmama rağmen gaz kesmiyorum gectik diyosunuz ayıptırtır yaa yakışmaz delikanlıya böyle işler araba için helee