abi sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.:D:Dhafta içiydi hafta sonuydu ayarlayamadık bi buluşma
Printable View
forumun ılk sayfalarını okurken tam dıyecektım kı Istanbul tayfası kavgasız gurultusuz vıdeo cekıyor eglenıyor bızımkı gıbı kavga cıkmıyor ama sızde de ufak ta olsa munakasa olmuss ...
genede bızımkıler gıbı ateslı degıl..
Guzel gece olmus...
guzel gece olmus ...
----------
mechanıcer arkadasım bak ortalıgı kızdırmaya calısıosan ayrı bır konu ac. tuna da yasın de senın bu tarz yazını onaylamayacak ınsanlar bu 1. 2.sı bg s2k yı 2 kere gectı. s2k da onu gectı. ama nedenlerı var. tuna nın da nedenı var debrıyajı bıtık. belkı gecıcek bg yı. ınsallah gecer bız herzaman hızlı olmanın yanındayız. arclarımız denemeye cıkıoruz. sımdı tuna nın yasın ıle ya da bg ıle bır alıp veremedıgı yok. sen sımdı boyle bır mesaj atıosun. boyle mesajlar atan ınsanlara karsı; benım bı aracı 2 - 3 saate hazır edıp sonra yolda da ezıp gectıgım ınsanlar oldu. bu oyle bır konu degıl. bız arkadasca denedık ve ayrıldık. ama sen sımdı boyle mesaj atarsan ben sana cephe alırım. senın aracın ya da senın arkadaslarının araclarına bılenırım. dıger arkadaslar gıbı sonra fılme cekerım senı. o yuzden konustugun kelımelere dıkkat et. rıca edıcem.
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş , paylaşım içinde tşk ederiz severek izliyouruz :)
tesekkur edrım kardesım. sende kusura bakma. ama bılıosun kı benım dılımın kemıgı yok huyum kurusun :)
ben bg by olayına acıklık getıreyım gıderken 1 kere deneyebıldık 220 ye kadar 1 boy oonumde gıttı bg ruzgar tunelıne gırdım o şekılde gectım daha dorusu o benm onume gırdı. donuste 3 kere denedık 1 tanesnde yasın abı vıtes kacırdı 4 te zaten orda cok onune gectım oda bırakmadı o sayılmaz sora 2 kere daha denedık 3. vıteste 4 uncu vıtesın sonuna kadar onumde gıttı 5 te ben onune gectım son denemede yıne 3 4 onumde ıdı 5 te ben bıraz onune gectım sora o benı gecmeye basladı..gercekte de byle oldu bı yanlışım kusurum varsa yasın abı duzeltsınn..
ıkınızın denemesı cok guzeldı bence cok daha da guzel olur. tuna tekrar soyluyorum kardesım aracın gercekten hızlı.
masallah moruklar arabalarınz guzel yurumus gene allah kaza bela wermesn bıde hırlsnamyn hepımız kardesıs arkadasıs gerk yok =)
abi siz bu kadar rolling yapıyorsunuz iş bittikten sonra krtik yapılmıyormu?.kimse söylemiyormu kimin geçtigini.hiç arabadan inmiyormusunuz?:)
güzel gece olmuş bizim neden haberimiz olmadı agalar :)
urfa sende o ortamda olup beni aramadınya helal olsun sana valla inşallah şu yazdığımı okursun
Gerçekten guzel geceymiş maşallah tum araclara,biraz fanatıkce olcak ama benım bg ye bı sempatım var gecsende gecılsende kalbım senle....:)