benide seviyormuğsun :D o katagoriye dahilmiyim :D
uzatmanın manası yok arkadaşlar yeni videolar gelsin zevkle izleyelim allah herkesi kazadan beladan korusun mutlu mutlu yaşayalım
Printable View
Yaa aslında amacvına ulaşılmış en azın bir kısım için adam cekmiş videosunu koymus demişki yapanlarada saygımvar ben daha iisinide yaprım bitmiş hatta oda belki gelicek drift antramanlarına ama herzamanki gibi çanak.... germişler ortamı emek harcayanlara camur atmışlar biri cıkmış işte benima bim ona laf soyletmem oburu cıkmış o agbim herkezden iyi belki dogrudur ahmet belki bu memleketin bu işe en yetenekli adamıdır zaten o adamda ben birin falan demiyor ya neyse işin guzel tarafı ne biliyormusunuz ben bunu beni tanıyan bilenlere soyluyorum işin guzel tarafı bu işe emek ve para harcıyan insanlar gaza gelmemişler hatta tartışmaya bile girmemişler bu sebepden hepsini ayrı ayrı kutluyorum kalitelerini gosterdikleri için arabaya ve sahibinede maşallah allah kaza bela vermesin herkeze saygılar.
kilitli olmadan bu yapılmaz di mi :D
yok abi ben bilmediğim işi yapmıyaym
sonra akıl verenler laf sokanlar çıkar :D
zaten satıyom s13 de :)
ben kaynattım gecende tehlikeli araç kullanmaktan 55 lira ceza yedim. Aslında yemezdimde polise " su viraja gene girsem gene yanlarım bosunamı kaynattım diferansieli" diyince sanırım hor gördü beni :D
Ahahha kasınmıssın yavrum sen :)
Arada bi tutuyor kaşıntım sağolsunlar hemen imdadıma yetişirler. Arabanda egzoz var diyen memura "her arabada var egzoz" diyincede 110 lira yemiştim
redline'a girdiği ses gerçekten harika.
kardeşim ***** ev aldım, kredisini ödemekte zorlanıyom şu aralar
o nedenle hazır talibi varken satıcam "MAALESEF" :(
Drift King Keiichi Nin Türkiye şubesi :) Allah Kaza Bela Vermesin Sizin Gibi Gençleri Pistlerde Görmek Isteriz Dicem Pistte Daha Iyi Yanlıyosun Ne Olcak şimdi :)
tum yorumlar ıcın hepınıze sonsuz tesekkurler arkadaslar
sosyal mesaj deyince biz ahmetle bi ara beyaz hyundai daki video su yuzunden sosyallesmistik galiba dimi :)
Neyse plakayı cekmeseydı barı videoyu ceken ..
eskıden daha ıyı gıdıodu bu lens ahmetı bozdu :)
Kumburgaz'da iyi bir kalkış yaptı zaten:D
eline koluna sağlık
Abi helal olsun valla tebrikler
Sosyal msg yok ama, amerikali bir dallama videonun altina yazmis, araplarla ayni tefeye koyulmus.
Yup another retarded drifter from the middle east, or w/e part of the country your in...its better off doing those suicidal drifts, dont you think you fuking doof...im surprised you fat hands can move that fast...
güzel !! :S
hortingen :D
ya 2008 mıs o ne beee...
Bu ne ya dünya konu hortlatma günümü. Okuyun şunun Fatihasını.
Konuşma lan sen abdestsiz.
Konunun fatihasını okuyun dedim.
ozaman konuyu kitlerdin kanka aaaaah ah sen moderatör olaydın şimdi hiç acımadan kitlerdin konuuyu :(
brookyln adamım hadi devam hortlat forumu eskiyi yad edelim hepberaber
eski diye yazmıyoruz o.k.sosyal mesaj da yassah..:p o zaman başkasının yazısına bakalım :)
Posted by: jdtsunami
July 15, 2008
This is why police crack down so hard on racers