forever driftahmet.ex videoları istiyoruzz forever accent transporter f355 corvette. ahahah:):)
Printable View
forever driftahmet.ex videoları istiyoruzz forever accent transporter f355 corvette. ahahah:):)
v6nın homurtusuna hastayım şu Z'de .... muhteşem
Maşallah redline'a girdiği ses gerçekten harika ya :)
Allah kaza bela vermesin.
yapılsın artık şu drift yarışmasıda görelim kim birinci kim ikinci :)
yusuf abide güzel yanlıyo maşallahı var ;)
Trafikte o kadar insanın içinde olmuşmu, 10numara olmuş ellerine tekerlerine sağlık kardeşim 1 numarasın kursmu? oda ne :D:D
uğraşan emek veren insanlara ayıp ediyorsunuz :icon13:
sanki genel bi yetenekmiş yada her arkadan çeker arabası olan yanlıyormuş gibi yazıyorsunuz...ondan 200sx benzeri araba alıp 2. gün çoğu arkadaşımız patlıyor bi yere... umarım böyle bi yarışma olur o zaman hem zevkine varırız hemde kurs işe yarıyormu yaramıyormu görürüz :D
bu arada ben istanbulda olsam böyle bi imkan varken pistten çıkmazdım sabahın köründe hazır olurdum bu işin yeri orası :icon_tup:
s13 le şidmiye kadar 2 yada 3 kez viraj dönmüşümdür :)
yapamıyorsan böyle arkadaşları alkışlayacaksınnnnnn :D
tebrikler.
katılıyorum abi herşey çalışma değil tamam oda var ama herkesin yetenekli olduğu bi dal olduğunu düşünüyorum.ahmet mehmet olarak değil.bu adamında bu işte yeteneği oldunu düşünüyorum.ama bu videoya bakarak değil bizzat tanıdığım bildiğim gördüğüm bi insan maşallahhh derim herzaman.
ya o degilde neden hemen kisileri birbirinden ustun tutmaya calisiyoruz ? Ahmet yanliyor , Mustafa yanliyor , antremanlardaki 325 li arkadas yanliyor , ankarada Caglar 320 ile deli yanliyor .. ee nie kiyaslioruz ki :D yani yapan kendine yapio . yapan kisiler cikip ben kralim demio ama izleyen herkes direk o olsa bu olsa orda bu is yapar surda bu is yapar :D bos muhabbetler bunlar .. yanlayan her arkadasin kilacina tokeyting :D
baya akışkan olmuş :D
bana söylediğin bişey olduğunu düşünmüyorum ama kendi fikrimi söyledim kimsenin katılıp katılmaması pek umrumda değil.ben o adamı tanırım bilirim söylemek istedim bunuda kimse yapma etme diyemez.mustafa abiyide gördüm onunda maşallahı var körfezde güzel şeyler yapmıştı ayakta alkışladım.yapan kendine yapıyo tabiki kıyaslamakla ilgisi yok bende kıyaslanmaması taraftarıyım.
S-o-s-y-a-l-m-e-s-a-j-a-h-a-y-ı-r Yazarken ....
ne ah selcuk olm ortaya attım begenen aldı banane
hayır olay öyle bi oldu ki eğtimliler ve eğitimsizler gibi .herkese saygı duyuyorum emek harcıyan.ama ahmet babaya laf söyletmeyiz semtimizin adamı:):)
tmm hepimiz driftçiyiz işte uzatmayın :)