eger sizin dediniz gibiyse silikon hortum ve catback guc vermiyecegine gore.
70 binde olmasi cok bakimli olmasi extra guc saglamiyacagina gore bu araba 215 hp den fazla veremez.
215 hp , 4 ceker , full takili gc8 boyle gider diyosaniz tamam.
Printable View
eger sizin dediniz gibiyse silikon hortum ve catback guc vermiyecegine gore.
70 binde olmasi cok bakimli olmasi extra guc saglamiyacagina gore bu araba 215 hp den fazla veremez.
215 hp , 4 ceker , full takili gc8 boyle gider diyosaniz tamam.
Ibo cok iyi masallah
acikcasi biz bisi demiyoruz , 260 dediler ok dedik , 240 dediler ok dedik 215 diosan ona da ok :) yani olani soyluyoruz bizim hp takintimiz yok , e arabayida herkes gordu egzoz bile yok . gideri buymus demekki . ppp vardir dedik korhan abi edm ecu olmadigini soyledi , belki gelmistir vardir demek isterim ben ama gelse bilinirdi diye de dusunmuyor degilim . Benim acimdan bu arac standart ve bir sekilde gayet guzel gidiyor . awd dyno olsa da cikarsak ankarada , olmadi bir istanbula gittigimizde artik .
prodrive dan baska sekilde tune edilmiyormu bu gc8 ler.
misal simdi siz bu aracta basinc acmak isteseniz yada yazilimi degistirmek isteseniz hicbirsey yapamiyormusunuz
Yaparsin. Boost control takarsin , eski kara duzen fcd takarsin. Maf i map a cevirip istedigin beyni uygularsin. Ediliyor yani.
Ancak o yazdıklarınızın hiç birisi benim aracımda yok sadece ppp kit var oda hortum ve son susturucudan ibaretmiş içinizde şüphe kuşku herhangi bir düşünce varsa söyleyin çağırın istediğiniz yerde istediğiniz ustaya aracın heryerini kontrol ettirebilirsiniz anında getiririm aracı
İbo GC8 var GC8 var:D
Rahmetli Cem ile benim White'ın ilk zamanları hep deniyoduk onun Gc8 o zamanlar kendince iyiydi sonra daha yükledi etti keyfini süremeden göçtü gitti:(
White Rs'in ilk zamanları daha beyin yok itb yok,Rahmetli Cem'in Gc8 Specler,
Forged motor, Stock TD04 Turbo, Tial Ex. Wastegate(0.8 yay), HKS Headers, Prodrive exhaust, WRX Intercooler 1.1bar..
Bir de boyle gc8 var ibrahim ;
http://www.techturkey.com/forum/vide...-20-turbo.html
Ben bur deneme de şu andakinden 100-200 de 2,5-3 sn yavaşım.
Maşallah cok iyi yürüyorlar
masallah guzel denemeler olmus
GC8 e bir kere yalıtımlı atmo RS e iki kere tebrikler :)