tayyarlar yapışık ikiz gibi gidiyor :D
navaraya tünnel de olmamış :D
maşallah araçlara.
Printable View
tayyarlar yapışık ikiz gibi gidiyor :D
navaraya tünnel de olmamış :D
maşallah araçlara.
3 e aynı anda atmalarına bittim.Maşşallah cok guzel olmus.Orada olmak vardı.
Maşallah güzel denemeler olmuş tc typer i izledikçe bi typer da benim yapasım geliyor onun gibi yürümez ama idare etmeye çalışırız Allah kaza bela vermesin.
Navara cidden sıkı yürümüş :):)
tüm araçlara maşallah tc nin sesini duydukça nabız atışlaım değişiyor özlemişim gidişini sesini kazasız belasız kullan harun
Masallah araclara, selcuk abı navara bayagı hızlanmıs :) Hikmet abı ayagına saglık guzel denemeler oldu, TC fakır specle ezber bozup sasırtmaya devam edıyo :)
Navarra adalet yapmis :D
Bora abi ? Aksam seni nasil yanliz biraktilar yawww :hahaha:
Navara type R denemesi nasıl oluyor :D
harika olmus cekimler tc ciddi yürüyor gerçekten hikmet ustada super bir kişilik hiç bu ortamların adamı değil gibi sakin :) navara denemeside bora abi madara olmussun be görememiştik :) ama eğlence süper ahh ahh nerelerde red s2k özletti kendini
Sormayın fena madara olduk :) Selçuğum geçebilir beni onun yeri ayrı ama başkası geçerse bozulurum :D Bu arada benim Passat çok güzel yürüyen bi arabadır. Yani bu şu demek Navara çıldırmış gibi gidiyo :) Bi ara ibre 180km oldu baktım hala yakalayamıyorum tamam dedim pes :) Bi akşam yemek yiyelim bi de benim Range Rover ile denemek istiyorum Navarayı. 4.4 V8 :D
Kekutim beni yanlız bırakabilirler mi olm :) Ben kaçtım kızın yanından :D
Abi 2 demi bastin yine dogru soyle :D :D
vayy bee kaçırmışım ortamı :) maşallah bütün araçlara neşeli bi gece olmuş
Bora bey hem rolling yapıp hem video çekmek nasıl bir duygu :):)
Deneyen araçlara maşallah
TC, DD denemesi uzunda ne oluyor?
DD Typer'ın specleri nelerdir?
oncelıkle ıyı dıleklerınız ıcın ayrı ayrı tesellurler..
ve o aksam orda bulunan oncelıkle selcuk,harun.kaan,cagrı olmak uzere herkese tesekkurler...
ıstanbula gelme amacım deneme maksatlı dııldı oncelıkle.ama gelmısken denemek ısteyen varsa denemek ıstedık.
dd nın speclerı;
11.5 cr toda conta kelfort 179a egz.vs..
tc tek kısı tek koltuk
dd ıkı kısı ıkı koltuktur..
donuste kı denemelerde arkadası ındırıp selcugun navaraya ( bu arada ıyıkı navarayla denememısım :)..) bındırıp denedık.. dd ıkı koltuk tc tek koltuk olduk.
sımdı tek kolduk teke teke olarak harunla bugunlerde tekrar bı denememız olacak.
herkese keyıflı forumlar...