Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
abicim seningibi dost kazanmak
Beni mutlu etti ayagina sahlik herzaman deneriz nedemek abicim cok zevkli oldu kazasiz belasiz 250 lilere ciktik yan yana kavacikta bide yine haberlesirix abicim iyi bak kendine abı buaraada vıdeolar teke tek hberın olsun ztn umranıye sapagında ındırdık burda donus olan vıdeo dar aklıdna kalmasın
Buarada ogun gelen bizi neselendiren selcuk kankama ve bora abiye ve ppr kaan ve herkese cok tesekur ederim hikmet ustamizada cok tesekkur ederim navara passat denemeside cok eglenceli oldu bora abinin kavacikta inip bo kac boy demesi selcuga kopardi benihahahaha
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
MaşAllah araçlara.
Gayet keyifli denemeler olmuş.
Kazanan dostluk olmuş bu en çok sevindiren nokta.
Hikoo adamın dibisin![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
MAŞALLAH araclara abi bu passat ne kadar yavaşmış ya![]()
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
f7r ıçalıştırdık ama alt devirlerde bir sorun var hala tam ayarını tutturamadım noise saçmalığından dolayı ama bu taraflarda deneriz diyen biri varsa deneriz nasılsa 3000 devir altı lazım deil ahaha![]()
Tc maşalah iyi yürüyor aracın specleri neler acaba?
Dd nin speclerinde yazılanın haricinde jdm şanzuman,emme ve gaz kelebeği vardı bu speclerdeki typerla ilk basmada birazda olsa öne çıkması şaşırtıcı
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Sagolun tesekkkur ederim specleri yoldayim eve gidince yazicam ama hikmet ustamiz da yazar jdm sanxuman var demisti oburlerini bilmiyorum iyigecelrr sasirtici olan ne anlamadim tam bu arada tc specler PPR motorsport Race Head
Oem thorttle body
Oem cams regrinding PPR engineering
Dc headers re desing ppr kpro varex
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)