bütün araclara maşallah![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
Masallah beyler deneyen typer lara. Konuya araara gırıyorum ama tam olarak yazılmadı sanırım yada ben atladım nooluyor sonuc tam olarak 5 sonu durum nasıl, teketek denendımı?
TeamPASAOGLU
[QUOTE=Cansın;7123410]Hazırlan...
Evinden davul zurna ile almaya geliyorum
Buarada deneyen araçlara maaşallah
fakır hızlan ben senı alcammmm evdennnnnnn
)))
bu arada herkese ıyı gunlerrrr enjektor yakıt egsoz ayar yapmadan once son kez denemek ıstıyorum speclerıme uygun olan araclarla aksam denemek ıstıyen olursa bana ulassınnnn atasehırdee bulusbılırzzzz
harun bu aksam bulusalım son bı sıkalım.
tek koltuk tek kısıyım bende kardesım.
dd ye en ufak bısey yapılmadı.tek degısıklık fıltreyı yukarı aldım.
yakıt yap tekrar denerız sonra.
buraya gelmene gerek yok. gebzeye gel yeter bende gelırım oraya burdan 50 km.
05333036666. ara benı telın yok bende aksam gorusuruz..
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
noluyo yaw benden habersizkim kiminle nerede ne zaman haber verin bana
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
bro yol ayarı kaldı sadece benimde tüm eksıkler tamam sayılır hayırlısıyla bobın değiştirmeden öncekı geceki gibi yürüsün baska bişey istemiyorumbakalım nasip kısmet herşey malı görelim haberleşelim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
geçmiş olsun herkeze polis fena darladı bir kardeşimizin aracını bağladı bende sansızlık 2 bujım gümlemiş eve helikopter gibi donduk sesini çeker eklerim arkadaslar skorskı gibi ses veriyorneyse wardır bir hayır dedik döndük deneyemeden sağlıklı dün deneyebilen tc dd type r kulak pası sildi teşekkürler arkadaslar ayrıca okan da nası ladamsa ayarsız arabayla deneyecem diye inat etti arac 6000-7000 üstüne cıkamıyor
![]()
yok bro ne basması zaten kadir abi kullandı 2 de oturdugu anda pa pa pa yapıyor noıse kesılmemişti zaten ustlerde deneyelim bari dedik boşa gelmiş olmasın kadir abiler diye gittikce ses arttı sonra zaten polıs geldi ortalık karıstı dönüşde denemeye fırsat kalmadı dönüş olmadı çünkükadir abi yanıma bir geldi araba ucacak sankı sesi atarım konuya ilerleyen saatlerde sesi dinle savas helikopteri gibi 2 bujı cortlamıs noısede zaten azdı oda iyice baskın geldi ozgundu sanırım bir ara o noıseden neler cektik neler gibi lafı wardı şu 2 gundur benı manevi yordu aıleyle papaz olduk zaten gece geç gidip sabah iş bası zor oluyor bro bakalım bazı ustalara sordum cewap bekliyorum neden olur birde geniş zaman yok bro söyle sağlıklı 2 gün ilgi ile iş biterde işte tunerimiz boş kalmıyor kı kadir abi o saatde dönüp gitti ankaraya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)