bi de stock muydu? :)
Printable View
dun aksam icin tessekkurler hersey cok ii di tamponum dışında :))))))))
hadi ya bana otomatik gibi gelmişti... bi de egzoz sesi çok güzeldi ondan sordum zaten stock muydu diye :)
Tubi egzost var ugur o aracta gercekten sesi cok güsel ve bence acılmamış aracca göre de güsel gidiyor
cidden çok güzeldi sesi çok hoşuma gitti valla :)
abi ben ne nabayım ozgunun suçu adam 2 bar bastırdı kısmede yanıma yaklaşmadı..bende öle vitrın kokladım durdum:D
abi gokhanın araba bi gidiyo yanımda gecıodu 3 bitti 4 attı sara sara gitti ne atmosferıkmiş be hauhauhauhau ettiler oni kevgır ahuahuahau
Valla ben cok denemek istiyorum 200sx lerlen GT30 lu olur GT28 li olur GT35 li olur stock olur yapabilirmyiz böle bişi ler acaba
ahuahuahauhau
arabam cıkalı 2 hafta oldu ve benim denedigim arac sayısı baya fazla ama cok daha fazla deneyip aracımı görmek istiyorum
Araclarını denemek isteyen herkese acıgım 30 boy yesem bile denemeye cagırın gelirim hem ben gaz acarım hemde siz aracınızı denersiniz
carşamba roL nıgth gecesi yapalım o zaman öle yok bölede yok nasıl olsa bali eylenelim ya
heya eter koyamadım rakı koydum avansı actık biraz daha ahuahuahau
ooo tabi ya ortalık senlesın süper oLur benzın boşa gitti zaten dun gece cem abiyide kızdırdın adamın crx ine 250 dedın adam yıkıldı oda gelıcek bu sefer:D
anca okadar kanka ama ne bilim ben gördügüme inanırım :):):)
kadın deil be kanka 2 side lastıkti :D
olurmu kanka ilk kadındı urfanın eli ayağı titriyor renk bembeyaz :) aklım gitti dedi
anlamadın ki aahuahuahuah troydu be hauhauhauhauhauhau ondan lastık dıom bende zaten ahuahuahua
masallah guzel bulusma:)
olum sulhi ne çarsambası cumartesı olsun gece gec saatte sıkalım daha ıyı sabah kalkamıoz olum sora hem daha renkli olur
[QUOTE=sulhi;333863]anlamadın ki aahuahuahuah troydu be hauhauhauhauhauhau ondan lastık dıom bende zaten ahuahuahua[/QUOTE
kanka sen sölemesen harbiden jeton düşmeyecekti :) ben hatun biliyodum onu :)
haftasonu olsun hakkaten işe kalkamadık uyukluyoruz cumartesı yapalım