bugun savasa bırakıldı benım eskı 200sx cıksın bolbol denerız bı kasarlıkta olmaz zaten sonrada sulının yer ucagıyla denerız:) kankam benım SS:)hem yarın sulhıde gelsın pıste eylenelım loo:):)
Printable View
haftasonu olsun hakkaten işe kalkamadık uyukluyoruz cumartesı yapalım
[QUOTE=vayic;333208]RYH - EP - KB - NCM
http://videos.streetfire.net/video/R...0-9acd003a4afc
bu video da benim(RYH) olayla uzaktan yakından ilgim yok :D seyretmek için önden basmıştım be
n :)[/QUO
acıklık getırdıgın icin tessekkurler orda sen sagda nerde beklıyodun onu gormedım ii denememız oldu ugur 5. vıtesını ayarla bende 4. vıtesıme bıseyler bulayım 4 vıtestede ben kapaıya dusuyorum 5 vıtestede sen kapıya dusuyosun guzel oldu ama yarın bulusup konusuruz
mınıkslere (hulk)tessekkur vıdeolar ıcın kardeslerım benım hilmi (hulk )bu arada serap abla aracın yuzde 10 hıssedarıdır ona gore kızdırmayın sozlesmeyı fes ederse aractan da olursunuz ona gore :))))))))))
hahahahah. kanka senın arac ne olmus ole ya daha ıyı olmus daha da ıyı olur aılıcak ıns.
Guzel Bı Gece Benımde Arabm Cıktı Denıcek Bır Kac Arac Bulursunuz Hılmı
cumartesi gecesi buluşsak daha iyi en azından pazar tatil rahatcada sabahlarız roling sonrası fenerde
resimler icin sagol
http://videos.streetfire.net/video/B...0-9acd003a4afc
bu videoda tam cam car ın yanından geçerken frene basıyorum ben dikkatli izleyince belli oluyor zaten, yanlış değerlendiren arkadaşlar olmuş da sanırım o yuzden açıklama gereği duydum ;)
Bende aracimi Hulk'la denemek istiyorum , nufus kagidi sureti , ikametgah ve 2 adet vesikalik resmimi ikz555 ile baslayan mail adresine gonderdim...
Ancak islak ve terli olursa cok sevinirim...
çarşamba aksamı banada uyar... ekeyi denemek istiyorum bende bi kaç arabayla mümkünse...
Artık hulk la denemek için bekliceksiniz 4 - 5 - 6 çalışmıyor ama 1 - 2 - 3 denemek istreyen olursa denerim seve seve
üzüldüm.
1-2-3 deneriz ama solüsyonlu pistte.. otobanda 4 te bile sarıyo onun için bu şartlarda 1-2-3 yalan olur... ama biz buluşalım roll night ımızı yapalım gne maksat eğlence
arabaya yenı bıseyler yaptın mı ekeray evcyı cevırdın mı yoksa :))))))