User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Megane III Coupe 1.4T - 26.10.2013 İstanbul Park Pist Günleri

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Megane III Coupe 1.4T - 26.10.2013 İstanbul Park Pist Günleri

26.10.2013 Cumartesi günü 'O' seansında şu ana kadarki en iyi zamanımı yaptığım beşinci turumun videosu. Araçta sadece ecufast yazılım var, lastikler 225 45 17 kumho KU36, süspansiyon/yay halen standart. 1.9.2013 tarihindeki resmi sürem 2:49.023 idi. Bu sefer transponder almamıştım, videodaki gayri resmi sürem ise 2:46 +-1 sec. Biraz gelişim var, keyifliyim.

1.9.2013 tarihli pist günlerinde çekmiş olduğum araç içi videosunda yolun zaman zaman parlama yapmasının önüne geçmek için bu sefer fotoğraf makinesinin noktasal odaklanma fonksiyonunu kullandım, sanırım işe yaradı ama bu sefer de araç içinde gösterge paneli yer yer koyu bir görüntü verdiğinden okunamaz oldu, yine de yolun net görünüyor olması bence daha iyi oldu.

İyi seyirler,

BORKED

Megane III Coupe 1.4Turbo-26.10.2013 Intercity İstanbul Park-Pist Günleri-5. tur- 2:46 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel guzel cok guzel sure 8 de baya hizlanmissin 1 dede. son duzluk oncesi kombine biraz daha duzelirse 2 sec daha duser gibi
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tebrik edeyim.. sonrasında da gopro'yu nereye taktığınızı sorayım. sunroof'a falan mı montajlıyorsunuz ?
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah dostum. Sekizden acayip keyif almaya başladım O son virajlarda ise genelde çuvallıyorum, hızı tam ayarlayamıyorum apeks filan kalmıyor… Bir dahakine artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle tebrik edeyim.. sonrasında da gopro'yu nereye taktığınızı sorayım. sunroof'a falan mı montajlıyorsunuz ?
    Teşekkür ederim. Kamerayı(Nikon J1) arka sağ koltuk sırtlığına ahtapot tripod ile sabitliyorum(Pandizotu söküp bagaja atıyorum). Ön yolcu koltuğunu da yatırınca işlem tamam.
    Ahtapot tripod bunun gibi bir şey, her şekli alıyor, çok kullanışlı. İhtiyacı olanlara tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)