Hondaya yakışır olmuş
Satilik c200, alinik type-r yada s2000![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu iş TR'de yapılsa eminim çok daha fiyakalı olabilir. Çünkü, bizim ülkede gerçekten arabasını seven ve yurt dışındaki imkanları bulamadığı halde emsallerinden çok daha güzel duran arabalar gördüm. İkincisi parti olayı ,
Sana katılıyorum. Ama bu işinde püf noktası hani yermek yada azarlamak yada kötü söz söyleme babında bulunmuyorum yanlıs anlamayın. Ama TR şartlarında böle ortamlarda olan hatunlar yiyici tayfa olarak adlandırılıyor iş böyle olduğu içinde gerçekten müziği ve eğlenceyi seven kızlarımızda aynı kefeye konmamak için gitmiyor. Bizim kızlarımızın bazı tabuları yıkması gerek, he tabi bazı görmemiş erkeklerinde bu işi suistimal etmesi an meselesi ama hep zincirleme işte
Honda iyidir iyi![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bunu e30 konseptiyle Ankarada pavyonlardo başarabiliriz![]()
venetian otelin içindeki tao .. güzel anılarım var burdahonda olmasa da heidi klum partiye gitmiştim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)