Aynen kardesim artık yakıtına yazık;)
Daha önce forumda deneyen arkadaşlar 208 gti ile polo gti'ın başa baş gittiğini söylemiş, bu 208 de dp ve egsoz var, mutlaka fark ettirecektir. Ayrıca 2013 öncesi cupra ve bocanegra polo'ların gerisinde kalıyordu.
Can diger konuyada yazdim massallah araba zimba gibi biz senle deniyelim bosver gti boca falan zevkli oluyor :))
maşallah çok yakışıklı gidiyor 208 GTI
maşşallah araçlara 208 gidiyor seatta sıkıntı olmadığına eminmisiniz belki sağlıklıdır ama seat ın daha gideri var doğru ellerde ayarlanırsa diye düşünüyorum
İzmir Autoshow da inceledim 208 GTİ. Harika bir araç, direksiyonu ve iç ambiyans ışıklandırmaları beni benden almıştı.:) Gidişi de harikaymış. Bütün araçlara maşallah.
Yuklenmis rc yi bu kadar gecmesi sasirtti , tebrikler :)
208 abisi 207'den yaklaşık 200kg hafif olduğu için rakiplerine ızdırap olabilecek kapasitede
Bu arada rc bocanegra ile denerken sıkıntı olmuş arıza ısıgı yakmıs.
maşallah deneyen araçlara.
Valla sizleri anlamak güç Sinan ve can
Ben dün konuya da yazdım gece de aynısını söyledim sabahta aynısını yazdım
Tek bir şey sordum dp ve egsoz oncesi kıyas icin bir araba ile denediniz mı ? Birtek bunu sordum cevap vermediniz
Ayrıca 1-2 boy diyen Cupra sürücüsü dedim ben arkadan ancak böyle gördüm dedim
Ama ısrarla söyle böyle diyorsunuz anlamıyorum araba kağıt üzerindekinden çok daha iyi gidiyor diyen de ben
Dyno yorumuna sadece dp ile bu güç zor diyen de ben
Şimdi sorun ne anlamadım siz onceden stok Cupra ya 5 boy attıgınızı belirttiniz onun ispatı icin mı bütün mesele eğer öyle ise tamam bakın video da zaten gözüküyor ispatladınız
Ama hala bem anlayabilmiş değilim niye böyle agresif oldugunuzu
Ben demiyorum dp ve egsoz 10 boy diye ama 4-5 boy oynar diyorum kendi düşüncem bu bunu da anlamak icin sordum oncesi sonrası kıyas yaptığınız araba oldu mı die
Ama sanki ben arabaya tu kaka diyor konumuna düştüm
Kalın saglicakla arabanın masallahi var her yazımda belirttim ...
Deneyen araclara masallah.
ZY plakali 206 rc nin 208 gti ile vidyolari vardi youtube ta 1 boy kadar geciyordu rc.Bu 208 mi bilmiyorum.fakat ayni 206 rc nin komple stock ibiza cupra ile kafa kafaya gittigine sahit oldum forumdada konusu vardi.Bana gore de downpipe ve egzos 3-4 boy katar.
abi agresif değiliz dün akşamda orda belirttik dp egzostan sonra öle aman aman fark olmadı diye orjinal ikende denedik cupra ile aynı oluyo fark yok yani anlican... araba egzosdan sonra max. 1.5 boy ya aldı ya almadı hatta dün gece serkanlar denerken arkalarından bastık bi tanesinde egzosu kapa dedim can'a emin ol gene fark yoktu diyorum ya max. 1.5 boy fark ediyo ama bizim asıl sölemek istediğimiz bu araba egzos olmadanda cupra geçiyodu kimse demesin dp var egzos var o yüzden bu kadar geçiyo diye anlatmak istediğimiz bu yoksa sana ters bişekilde sölemeye çalıştığım bişey değil bu abi.. yanlış anlama saygızlık olarak anlama... maksadımızın ne olduğunu dün gece ordada söledik inanmayan arkadaşlar inansın diye...
Ben tekrar edeyim 208 kağıt üstünde cupradan yavaş görülebilir ama kağıt gercegi yansıtmıyor 208 guzel yürüyor
Bu arada dp ve egsoz ss in dyno degerleri
PEUGEOT RCZ THP 1.6i 16v (200 Hp) 2010 –› , dyno testing, performance auto