demekki trabzona yuruyen bi araba satma zamani gelmis :)) f-e yazilimli rs ler kral ise
buarada karsilikli atismalar hos olmuyo beyler bahsettgniz konuyu cingeneye cevirme olayini gerceklestrmek uzeresiniz
araclariniza maasallah
Printable View
demekki trabzona yuruyen bi araba satma zamani gelmis :)) f-e yazilimli rs ler kral ise
buarada karsilikli atismalar hos olmuyo beyler bahsettgniz konuyu cingeneye cevirme olayini gerceklestrmek uzeresiniz
araclariniza maasallah
Bende sanıyodum çingene sadece bizim buralarda var :D
Bizim buralarda böle bır ego durumu var ,, ıstanbulda ankarada mıllet gecsede gecılsede bırbırbıne yardım eder zewkle sole bılgı paylasır , bızım buralarda yakında duyarsınız bole bırbırlerıne gırerler , gıdımda ılerleyemezler , zaten son cumleden bellı gırtlak dolusu yapınca gecılseydı....... ! Kupa yı verınde konu kapansın :D
hocam senin ciddi sorunların var :D :D.
yinede massalah aracınıza bıraz objektıf bakın duruma kalp kırmaya gerek yok
keci şarap içince dağa kurt aramıya cıkarmışş:)))
şampuancılar burayaaaa :=0
Lastik yapmayın be kardeşim şu konu her güncellendiğinde liseli dialogları dönüp duruyor neyin peşindesiniz ?
http://l1311.hizliresim.com/1h/h/ukbdd.jpg
:):):):):):):)
Adamsın kelpır :D
Kayserideki 38RS , 200HP tasdikli ölçüm,
TIC Rs 190hp lerde ve yarış spec özel işlemlerle hep emek verilen araçlar ...
Karadenizdeki şampiyon rs durumu denediği araçlarla sınırlıdır,herkes kendini Lider veya Şampiyon ilan edebilir fazla takılmayalım :)
serkan daha öncede böyle tartışmalı bi czt konusu açtın:yok yüklüydü yok yazılımlıydı yok öyleydi yok böyleydi diye.Ne yapmaya çalışıyosun anlamadım.Geçmeyi geçilmeyi devlet meselesi yapmanın manası yok.ŞAmpiyon kelimesi sayende itici gelmeye başladı bana.
Memleketime keser sapı kıvamında bi f7r hazırlıyoruz. kısmet olursa yaza hazır olacak. bakalım şampiyonluk nasıl bir duyguymuş. memleketimde baya yoğun yaşandığı söyleniyor :D
Ben Murat Kaan.Çevrendekilere sor tanır beni.Erdinçin gökmenin Volkan abinin arkdaşıyım.Yeterlimi? KUllandığım araçlar yazıyor orada.Czt 150 hp.Var mı başka sorun?Bu arada kimse senin araban gitmiyor vs demedi burda.Tavrın sinirbozucu ;)
maşallah araçlara