maşallah ikisine de..orhan rc güzel gidiyor :)
Printable View
maşallah ikisine de..orhan rc güzel gidiyor :)
Kardeşim insanların Serkan'ın aracına 'sorun var' demesinin sebebi eski haline göre nedense iyi gitmemesi.
Serkan'ın arabasının önceki performansına göre geride olduğu bariz belli ama bunu sadece o arabayı tanıyanlar bilebilir sen değil. Bazı değişiklikler yaptı ama sanırım araba ayar tutmadı.
Geçen hafta 208'li arakadaş Serkan'ı geçti o bile şaşırdığını söyledi ki yukarıda tekrar bunu yazmış.
'Sorun var' denmesinin sebebi budur. Herhangi bir fanatiklik yok.
dogrudur kardesım ama ben genel 1.4 tsı ıcın konustum herhangı bırını aracı ıcın degıl :)
rc başarılı..
tsi şaşırtıcı...
maşallah araçlarınıza.
kavga ya gerek yok...
1. Sadece yakitla o nasil bir fark ?
2. 207 de nasil bi arap ati depari varki sonradan böyle bi atak yapiyor ? Ibiza yüksek hızda duvar olmuş resmen
Tartışmaya gerek yok olm akıllı oldun döverim bak :D rc nin devrinde rc geçiyor 5. viteste. İbizanın devrinde ise yakıtlı haliyle ibiza geçiyor. Ayrıca ilk video serkanın değil orhanın devri. Ne gördüysem yazdım daha da atışmayın lan :) Sonuç olarak rc nin 5 i çok iyi, ibizanın da devirlenmesi çok iyi. İki araçta daha çok yol alır illaki.
Maşallah Araçlara Turbo araç Orhan abiye yarıyor.. ;) :D
Cupra'yada maşallah Yakışıklı araba :)
2. video çıta-ceylan kovalamacasını aklıma getirdi :)
207 gercekten guzel yuruo yanlis hatirlamiosam s3 turbo yazilim downpipe falan oldukca iyi.
Fakat cupra'da bide yazilim var diosunuz yazilimli 180 tsi'larin nasil yurudugunu az cok bilirler bu sitede ole 200 lerde kalcak bi arac deil.
maşallah denemeler çok iyi RC de basınç ne yakıt varmı acaba orhan bey
Şu deneme videolarında neden şeffaf olunamıyor ? Bu arabaları yapan mühendisler bu muhabbeti yapmıyor da kullanan adam neden tenekeye bu kadar anlam yüklüyor. İlginç
Şimdi dünden beri yazılanları okuyorum anca fırsatım oldu,öncelikle birader hayırdır bayırdır filan konuşmaya gerek yok, yaşından dolayı sesimi cıkarmıyorum,sen şimdi cıkarsan ne olur dersin :) başka sıkıntın varsa buraya yansıtma yüz yüze gelelim ozaman istediğin itirazı kullanırsın, Şimdi gelelim denemelere bunlarda senin ısrarla istemiş olduğun videolar toplam 5 adet 2 sini yayınladım bunlarda görkemin cektiği videolar kesme biçme yok , görkemde de var buyur yayınlıyorum.yarım denemeler 170-180 gibi benim trafıkten bırakdıgım videolar, hatta ataşehire gittiğimizde bana abi neden 200 gibi bırakdın dedin görkemde trafıkde orhan basmaz bırakır dedin sende eywallah dedin.
Orhan abi , rollınglerın tartısmalı adamısın :D
207 nın 5.vıtes çok gaddar olmuş yav yenı vıdeolardada arkadan yetısıyor
Link alabilirmiyiz ?
SPECLERİ bi öğrenemedik
Öncelikle deneyen arkadaşlar araçlarınıza maşallah.
ilk sayfadaki 2. videoda 5. saniye gibi basılıyor.Rc 30 saniye gibi bir süre geçtikten sonra cuprayı yakalıyor. Yazılımlı bir cupra, hele ki yakıtla 30 saniyede top speede çıkmalı.Rc'nin son hızı kaç acaba?
Cuprada egsoz,downpipe vs var mı bilmiyorum ama kendi aracım stage 2 defalarca ölçtük ettik 50-150 9 sec gibi 100-200ü 14 saniye sağlıklı bir tsi bu şekilde gider ki poloların daha hızlı olabileceğini düşünüyorum. Buna göre kıstas alırsanız daha rasyonel olur.
Tekrardan maşallah,kazasız belasız denemeler.
organ kunek farkı :D
maşalla araclara. 207 ye ayrıca maşallah
Şu videolar embedded olmasa daha iyi olucak ama.
207 RC cupra - YouTube
207 RC cupra - YouTube
207 RC cupra - YouTube
Cupra ve rc nin son hızları kaçda bitiyor
rc 230da kesiciye girer
ilk sayfadaki videoda rc arkadan gelip geçiyor bu sondaki video ise yetişemiyor kaçta bırakılıyor peki? yetişmesini bekledim yetişemedi arabada ters bir durum mu söz konusu oldu acaba? tekrardan maşallah arabalara kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Bilmiyorum kaçta bitiyor, 7bin devirde kesiciye giriyor. Limitör iptali yapan duymadım hiç
ok. aracım müsait oldugunda bi deneme yapalım 207 rc ve cupra ile
100 / 200 + bana uyar
Cuprada birkaç değişiklik yapacağız. Yaptıktan sonra daha iyi bir sonuç çıkacak inş.
Orhan abi bakıyorum hızlanmışsınız :D
Cumartesi bir deneyelim :D:D
Bence konusma faslına gerek yok herkes ayarını yaptırsın yakıtını koyan koysun en dolu sekılde gelsın tekrar denemeler yapılsın , karsıklı vıdeolarda cekılsın , karsılıklı gene bırbırlerıne uygun devırlerde kalkılsın akmı kara mı bellı olsun
Deneyen araçlara MaşAllah.tekerleri düz bassın.
İbizada sorun var bence.207 nin böyle yürümesi imkansız.
:D:D:D
Ayarım Tamamdır Dun Ozgun Abının Ve Alper Abının Ellerıne Saglık Suanda Sıkıntısız Gıdmektedır Yakıta Ayarlanmıstır Cumartesı gunu 250 Beygıre Kadar Isteyenle Denenır Aracım Full Sokuk Olucak Yakıt Olucak. Sercan Kardesım (Sus 65 Polo Gti) Sende Cok Saolasın Dun O kadar nazımı cektın 5 6 defa yola cıktık denedık cok saol kardesım :)
Kesme Olmadı Konusmustuk Cunku Tugca abıde sasırmıstı 2 De 50 de bastık orda benım devrımdı.