ıbızada yazıılım var dıyelım kac hp olcak kı olsa olsa 210 215 olur...207 230 hp basta ıbıza cıkmıs yalnız 207 hp farkından dolayı uzunda goturmus ısı bana normal geldı 207 nın gecmesı...
ıbızada yazıılım var dıyelım kac hp olcak kı olsa olsa 210 215 olur...207 230 hp basta ıbıza cıkmıs yalnız 207 hp farkından dolayı uzunda goturmus ısı bana normal geldı 207 nın gecmesı...
maşallah ikisine de..orhan rc güzel gidiyor![]()
Crm performance
Kardeşim insanların Serkan'ın aracına 'sorun var' demesinin sebebi eski haline göre nedense iyi gitmemesi.
Serkan'ın arabasının önceki performansına göre geride olduğu bariz belli ama bunu sadece o arabayı tanıyanlar bilebilir sen değil. Bazı değişiklikler yaptı ama sanırım araba ayar tutmadı.
Geçen hafta 208'li arakadaş Serkan'ı geçti o bile şaşırdığını söyledi ki yukarıda tekrar bunu yazmış.
'Sorun var' denmesinin sebebi budur. Herhangi bir fanatiklik yok.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
1. Sadece yakitla o nasil bir fark ?
2. 207 de nasil bi arap ati depari varki sonradan böyle bi atak yapiyor ? Ibiza yüksek hızda duvar olmuş resmen
Tartışmaya gerek yok olm akıllı oldun döverim bakrc nin devrinde rc geçiyor 5. viteste. İbizanın devrinde ise yakıtlı haliyle ibiza geçiyor. Ayrıca ilk video serkanın değil orhanın devri. Ne gördüysem yazdım daha da atışmayın lan
Sonuç olarak rc nin 5 i çok iyi, ibizanın da devirlenmesi çok iyi. İki araçta daha çok yol alır illaki.
Maşallah Araçlara Turbo araç Orhan abiye yarıyor..![]()
Cupra'yada maşallah Yakışıklı araba![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
2. video çıta-ceylan kovalamacasını aklıma getirdi![]()
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
207 gercekten guzel yuruo yanlis hatirlamiosam s3 turbo yazilim downpipe falan oldukca iyi.
Fakat cupra'da bide yazilim var diosunuz yazilimli 180 tsi'larin nasil yurudugunu az cok bilirler bu sitede ole 200 lerde kalcak bi arac deil.
İnstagram:
guven_arabacioglu
maşallah denemeler çok iyi RC de basınç ne yakıt varmı acaba orhan bey
Dr.Ecu AntaLya
Şu deneme videolarında neden şeffaf olunamıyor ? Bu arabaları yapan mühendisler bu muhabbeti yapmıyor da kullanan adam neden tenekeye bu kadar anlam yüklüyor. İlginç
Şimdi dünden beri yazılanları okuyorum anca fırsatım oldu,öncelikle birader hayırdır bayırdır filan konuşmaya gerek yok, yaşından dolayı sesimi cıkarmıyorum,sen şimdi cıkarsan ne olur dersinbaşka sıkıntın varsa buraya yansıtma yüz yüze gelelim ozaman istediğin itirazı kullanırsın, Şimdi gelelim denemelere bunlarda senin ısrarla istemiş olduğun videolar toplam 5 adet 2 sini yayınladım bunlarda görkemin cektiği videolar kesme biçme yok , görkemde de var buyur yayınlıyorum.yarım denemeler 170-180 gibi benim trafıkten bırakdıgım videolar, hatta ataşehire gittiğimizde bana abi neden 200 gibi bırakdın dedin görkemde trafıkde orhan basmaz bırakır dedin sende eywallah dedin.
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)