Link alabilirmiyiz ?
Öncelikle deneyen arkadaşlar araçlarınıza maşallah.
ilk sayfadaki 2. videoda 5. saniye gibi basılıyor.Rc 30 saniye gibi bir süre geçtikten sonra cuprayı yakalıyor. Yazılımlı bir cupra, hele ki yakıtla 30 saniyede top speede çıkmalı.Rc'nin son hızı kaç acaba?
Cuprada egsoz,downpipe vs var mı bilmiyorum ama kendi aracım stage 2 defalarca ölçtük ettik 50-150 9 sec gibi 100-200ü 14 saniye sağlıklı bir tsi bu şekilde gider ki poloların daha hızlı olabileceğini düşünüyorum. Buna göre kıstas alırsanız daha rasyonel olur.
Tekrardan maşallah,kazasız belasız denemeler.
organ kunek farkı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu videolar embedded olmasa daha iyi olucak ama.
207 RC cupra - YouTube
207 RC cupra - YouTube
207 RC cupra - YouTube
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ilk sayfadaki videoda rc arkadan gelip geçiyor bu sondaki video ise yetişemiyor kaçta bırakılıyor peki? yetişmesini bekledim yetişemedi arabada ters bir durum mu söz konusu oldu acaba? tekrardan maşallah arabalara kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
doğuştan araba manyağı
ok. aracım müsait oldugunda bi deneme yapalım 207 rc ve cupra ile
100 / 200 + bana uyar
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Cuprada birkaç değişiklik yapacağız. Yaptıktan sonra daha iyi bir sonuç çıkacak inş.
Orhan abi bakıyorum hızlanmışsınız
Cumartesi bir deneyelim![]()
Bence konusma faslına gerek yok herkes ayarını yaptırsın yakıtını koyan koysun en dolu sekılde gelsın tekrar denemeler yapılsın , karsıklı vıdeolarda cekılsın , karsılıklı gene bırbırlerıne uygun devırlerde kalkılsın akmı kara mı bellı olsun
Deneyen araçlara MaşAllah.tekerleri düz bassın.
İbizada sorun var bence.207 nin böyle yürümesi imkansız.
![]()
Ayarım Tamamdır Dun Ozgun Abının Ve Alper Abının Ellerıne Saglık Suanda Sıkıntısız Gıdmektedır Yakıta Ayarlanmıstır Cumartesı gunu 250 Beygıre Kadar Isteyenle Denenır Aracım Full Sokuk Olucak Yakıt Olucak. Sercan Kardesım (Sus 65 Polo Gti) Sende Cok Saolasın Dun O kadar nazımı cektın 5 6 defa yola cıktık denedık cok saol kardesım![]()
Dyno Dynamıcs
GT Performance
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)