maşallah araçlara:)
Printable View
maşallah araçlara:)
Masallah pololara cok ski gorunuyolar :)
maşallah pololar hararetli tjetcilere kapak oldu :D
yazılımlı dp li poloların baska hangı araclarla denemıslıklerı var esdeger olarak orn sciroccola fln denedınzmı hıc
valla dizel arabam olmadığından bilmiyorumda bu beyaz polonun attığı kara duman ne öyle ya.Gerçe unutmuşum ne kadar duman o kadar randuman diyolardı :)
:D mşallah tjeti duman etmişsiniz olması gerektıgı gıbı .. allah kaza bela vermesın
masallah pololar iyi , dsg lerin durumu nasıl oluyor? onlarda bu kadar gidebiliyor mu ?
Maşallah bks'ye :D
polonun kafa kaldırışına hayran kaldım ama t-jet in de gidememesinı de anlayamadım araçtaki specler nedir bu kadar fark bana garip gözüktü pololar belli ki iyi yürüyenli ama t jet neden bu kadar geride kalmış
kedıme denıcek bı polo bulamadım ankarada arkadas benı 10 boyda gecse denıcem ama yok işte :D
Bu araclarda sadece yazilim mi var cooler port polish kat iptali duz boru falan hic bisey yok mu baska ekzoz mu sadece
Denenen t-jet te çok soft bir yazılım var.Sedece alt devirler i biraz iyileştiriyor tahmini 0.8 .9 bar ile yürüyor benim kendi aracımda da aynı yazılım vardı.Manuel boost control ile 1.2 bar a ayarladım eskiye göre baya fark etti.