Olm Cem gelde senle bir deneyek :D
Bari pastırma ve mantı getirlen :D Onları yiyip senle deneyeceğim :D:D Var mısın Cohen :D:D
Yasin abi yorumunuz için teşekkür ederim :)
Cumartesi sizi bekliyorum :D:D
Printable View
Maşallah araçlara Allah kaza bela vermesin
Kuru bir zeminde daha seri vites atışı ve biraz daha hareketli bir şarkı eşliğinde s2000 uzayabilir :p
İki araca da maşallah :)
Tartismasiz cok keyifli deneme olmus nazar degmesin araclara :)
Sk2 nin dewinde basildigina gore gti 3 te mi basti acaba ?
Maşallah eğlenceli deneme olmuş. Ama rica edicem aman dikkat bu havalarda bu tip ekşınlara girmeyin gözünüzü seviim.
Masallah araclara cok zevkli deneme olmus ve polo cok basarılı :)
Ben DEs2000 i bu yaz ok gördüm evimin oralarda hatta bi defa Ataturk caddesinden beraber aşşağı inmiştik. Merdivenköy taraflarındamı oturuyorsunuz
Arkadaşlar burda benim ne kadar yürüdüğüm değil polo gtı üst devirler dahil ne kadar başarılı olduğudur zaten aracı geçtiğimide idda etmiyorum cansın benim kardeşim sayılır maksat eğlenmek olsun ortada bir idda yok zaten araç yüklenmeden önce bir görmek istedik .
maşallah araçlara....
Maşallah ya çok güzel gitmişsiniz. Cansın tebrikler, polo s2000 le bole gidiyosa yeter :)
Masallah araclara delikli polo iyi gidiyor:) s2000 daha iyi gidicek ins fatih abi geminin motoru swap yapicaz de ye:)
polo kendini aşmış.
s2000 vitesleri devrinde ve hızlı atsaymış 2 boy çok rahat geçermiş.200 den sonrada ayırırmış
deneyen araçlara Maşallah cansın sana ayrıca Maşallah.
böyle çok güzel yorumlar var sewiyoeum s200 vites ataymış huahuahua sanki kendileri dünyanın en hızlı vites atan insanları :) neysem
Polo ii vites atmış huahuahuahuahuhuahuahau
güzel deneme olmuş maşllah :)
maşallah nazar değmesin araçlarınıza
2 aracada masallah HD polo cidden yirtici :D