Hd polo cacık pek giden bi gti değil. :p Bu deneme ayardan önce yapılmış.. Şaka maka son ayarlarında baya hızlanmış cansın kankamız söylenenlere göre. Ama el elden üstündür yeğennnnnn :D
Printable View
Hd polo cacık pek giden bi gti değil. :p Bu deneme ayardan önce yapılmış.. Şaka maka son ayarlarında baya hızlanmış cansın kankamız söylenenlere göre. Ama el elden üstündür yeğennnnnn :D
Her iki aracta cok guzel gidiyor..yorumlar seviyeli.tebrikler cansin ve fatih..
Maşallah araçlara Allah kaza bela vermesin
Kuru bir zeminde daha seri vites atışı ve biraz daha hareketli bir şarkı eşliğinde s2000 uzayabilir :p
İki araca da maşallah :)
Tartismasiz cok keyifli deneme olmus nazar degmesin araclara :)
Sk2 nin dewinde basildigina gore gti 3 te mi basti acaba ?
Maşallah eğlenceli deneme olmuş. Ama rica edicem aman dikkat bu havalarda bu tip ekşınlara girmeyin gözünüzü seviim.
Masallah araclara cok zevkli deneme olmus ve polo cok basarılı :)
Ben DEs2000 i bu yaz ok gördüm evimin oralarda hatta bi defa Ataturk caddesinden beraber aşşağı inmiştik. Merdivenköy taraflarındamı oturuyorsunuz
Arkadaşlar burda benim ne kadar yürüdüğüm değil polo gtı üst devirler dahil ne kadar başarılı olduğudur zaten aracı geçtiğimide idda etmiyorum cansın benim kardeşim sayılır maksat eğlenmek olsun ortada bir idda yok zaten araç yüklenmeden önce bir görmek istedik .
maşallah araçlara....
Maşallah ya çok güzel gitmişsiniz. Cansın tebrikler, polo s2000 le bole gidiyosa yeter :)
Masallah araclara delikli polo iyi gidiyor:) s2000 daha iyi gidicek ins fatih abi geminin motoru swap yapicaz de ye:)