Ne alakası var. Video bölümüne illaki turbolu 500 700 1000 500000hp araç mı koyak gerekiyor ? Mekanik enjeksiyona sıralı sistem lpg taktık. Video çektik yayınladık. Galiba suç işledik.![]()
LPG testini trafikte makas atarak tanıtan gezegendeki ilk kişilersiniz herhalde tebrik ederim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hangi lpg markası bu ? çok güzel makas attırıyormuş aracıma taktırmak isterim.
Ya tamam bi iş yapmış olabilirsin ama ne bir marka bilgisi var ne bir teknik bilgi.Babandan arabayı kaçırmışta makas videosunu foruma koymuşsun gibi bi durum var şuan
Neyse dalga geçmelere yönelik bir açıklama yapayım. Araçta vems v3 ecu var. Benzin sistemi yine mekanik enjeksiyon Ke-Jetronic sistem. Atiker lpg beynine referans oluştursun diye sadece enjektör bilgilerini atiker ecusuna girdik. Benzinde mekanik LPG'de aracı elektronik yaptık...
Ayrıca kuş serisi araca sahip olan arkadaşlar ve 106 olur saxo vb... araçlara sahip arkadaşlar için elimde ecu mevcuttur. Bilginize...
Beyler yanlış bi balşalnıç olabilir ama emre cidden bu işe emek verip meyvelerini toplamaya başlayacak tr de sayılı kişilerden.(İlk diye biliyorum ama başkası var ise saygısızlık etmemek için öyle söyledim)
Boostedpug nikli MehmetAli Mengüverdi abiyle birlikte çalışıyorlar.81-90 arası mercedes ve daha bilmediğim biçok jetronic araç için sıralı sistem LPG geliştirmiş bir arkadaşımız.Videodan dolayı güme gitmesin emekleri.
verilen emek yapilan is ciddi ve guzel, video ve tanitim cok kotu, isi golgelemis. guzel bir tanitim videosu ve aciklama ile cok daha iyi olabilirdi.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Yanlis anlasildigim icin ozur dilerim. Amacim bisey tanitmaktan ziyade eglence maksatli cekilen bir videoyu sizinle paylasmak oldu. Bu sistemi 2 yildir gelistiriyoruz. Megasquirt... vems... motec... haltech... dta... ve stock eculari inceleyerek. Kendimize taban olusturduk. Ve ilk yerli ecu SPARK EMS yi gelistirdik... Ben ve Mengü abi zamanla projelerimizi paylasacagiz...
Motor icinde görsel olarak daha detaylı olsa idi ve yaptiklarinizi alatsaydiniz ayricamakassiz olarak performansi dyno da veri olarak gösterebilirdiniz bir dahaki sefere inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)