Faruk kardesım bızı kırmayıp sogukta motoru cıkardın eyvallah dıyorum
Printable View
Faruk kardesım bızı kırmayıp sogukta motoru cıkardın eyvallah dıyorum
mal mermi güzel gidiyor 106 kaç hpdir takriben ?
Mete Ustanın emeğine sağlık. Maşallah ikisine de.
maşallah mete usta ve tuğbay yapmış yine yapacağını çok çok iyi olmuş.
19-20 yasinda ki cocuklarin kac yillik tecrubeyle yorum yaptiklarini merak ediyorum. Masallah. Kazasiz belasiz arac gayet iyi. 100-200 5sn cok iddali dogukan ama neden olmasin. İnanmak basarmanin yarisidir.
Ahmet
emegıze sağlık çok güzel yürüyor
Düz yolda tecrübenin nesine ihtiyaç var.Doğrudur bende cbr 250 var 600rr kasasıyla aynı olan :):P
600 CC Racing'de en yavaş ivmelenmenin 600rr 'da olduğunu senin gibi tecrübeli birinin bilmesi gerekir :)
Ek olarak siz düz yolda basarken ben doğanca barajının virajlarında sliders eritiyorum :)
Saygılar.
Aslan tecrube nin kelime anlami farkli geldi sana galiba. Hayatinda kac adet farkli motora binip tecrube ettin de 600rr sana en yavasi geldi ?
Ne bilirsin hangi motor modlaninca daha hizli ? 600cc motorlar arasinda 1 direk fark oluyorda mi 600rr en yavasi test ettin mi ?
2003 r6 2007 r6 movistar 2012 600rr gsxr600 (k7-k9) zx6r (06-09) hepsine bindim hepsiyle rollingler yaptim senin yorumunu yapmadim.
Biz yapamioz slider aslan sen baskasin.
Ahmet
Abi 600rr ile zx6 ya bindinde aradaki 14hp lik yani 2013 cbr125 i goötuüren hp farkını göremediysen seni tecrübelerinle baş başa bırakıyorum.bu arada cbr250 bende var abimde 2012 r1 var birçok motorda artçı oldum birçok motor kullandım tulumun kaskın tillahı motorun eziği var bende 21 yaşında anca bu oluyor.R6 aldığımda konuşuruz tekrar.
abartma istersen senin alıp binmek için hayalini kurduğun motorlara burda yıllar önce binmiş hevesini almış bırakmış insanlar var ahmet de onlardan biridir.misal ben de 5 sene önce falan 636 vardı ben senin gibi yazamıyorum..sen bilmem ne barajında 120 yapan motorunla 50 kmh hızla viraj dönerken burda sana yazı yazan adamlar 300+ hızlarda vızır vızır araba sollarken viraja yatıyor..
bence daha fazla uzatıp sivrilme gerek yok.
çok sevdiğim bi atasözü vardır tam sana gider..
senin güddüğün koyun kadar benim .iktiğim çoban var diye
şimdi tillah olan tulumunu kaskını giy inceden bırak konuyu git viraj yap..bizde ahmetle ortaklaşa para biriktirip 150 tl ye bi kask alalım 1 hafta o takılsın 1 hafta ben.
maşallah th ye gerçekten.tekrar canlandı canavar :) emeklerinize, kesenize sağlık
Maşallah th 106'ya atmo iken'de cok güzeldi. Tubay abi hakkını veriyordu. Mete usta'nın eline sağlık cok cok güzel olmus.
Tubay abi kazasız belasız bin abicim :)
15 PE'den selamlar :):)
Tugbay aracın süper hepinizin emeğine sağlık, Mete usta her zaman ki gibi döktürdü, birde dükkanın önünden geçerken tam içeri doğru ateş edin :D
106 maşallah böyle yürüyen 106 lar görmek insanı mest ediyor.Keşke birde araç içi kamera olsaydı aracın sesini ivmelenmesini içimizde hissetseydik.Mete ustanın eline sağlık.