Yiit sen fazla bali çekme kardeşim ne stroker ı
Printable View
Yiit sen fazla bali çekme kardeşim ne stroker ı
yiğit o videoları koyup o yazıyı yazarsa kimse kusura bakmasın yaş mevzusuda yapılır. Bindiği arabalar mı adamı adam yapıyor. Bindiği arabalara göre saygınlığı mı artıyor. Ya da sen öyle mi yapıosun. 18 yaşındaki çocuk Ferrari den inerse abi mi diosun. Adamlıkta binilen arabaya göre oldu ya ne diim. Köprüden atalım kendimizi Megane a biniyorz diye.
Tsi lara masallah alptug ve sercan cok ugrastilar 2.5sti gibi bir araca karsi 1.4 hacimli tsi bence hakkini gece fazlasiyla verdiler emeklerinin karsiliginida aldilar masallah
Yahu yok mu arkadan basıp şöyle camcarlık yapıp güzel bir video çeken ? Ekleyin bir zahmet varsa...
SERCVANIN TÜPÜ KAPALIYDI anlamakmı zor lan yiit :D
32memeile 55 beygirlik bastık dry okadar güce ihtiyacımız yoktu Dry için 55 bassak 40 verse yeterr cok güce ihtiyacı yok subaruyu geçmesi içinki 2-3 de önünde zaten sercanın bobin problemi vardı zaten haftaiçi denenir sıkıntı yok ama sti o şekilde gelirse buseferkinden çok geçilir
cuprada bişi yok filitre egsozt downpipe dumpvalve dsg programı 32 lik meme var 50 shot eder
Sercan tüpü kapalıymış sercan aradı söyledi. Şimdi
O zaman en temizi araçlara go pro takilarak hafta ici kimsenin haberi olmadan
Tazelenmesi denemedin çünkü bilgi kirliliği var çok fena
konu sırf altta kalmamak için açılmış ztn belli. frene basıldıktan sonra gözüküyor araçlar. ve sus gtı da yok videolarda nie adı yazıldıysa anlamadım
1 kez daha yaziyorum nos kapaliydi o gece.nos la birlikte tekrar denenicek..
o gece bizde ordaydik sonuc cok daha farkli sekildeydi. isin komik olan yani stock denen stida 20g turbo ve 1000cc enjektor olmasiydi. ogrenmesek stock diye sokucaklar arabayi.
Goproyu hakeden bi deneme fakat yine herzamanki gibi hesap makinasiylacekilmis
Tsi lara massallah
Şu ***** yerlerde bir kaç hot spot olan noktaya 'Rent a gopro and then alayı go go go' diye tabela asıp dükkan açıyorum, açılışa tüm kanatlı kanatsızları, atarlı tutarlıları, gelirli giderlileri bekliyorum :)
150 Shout kolay olmadıgnı emın olun bende ıyı bılıyorum ordan bırı ağzından kaçırdı bızde oha dedik madem konusu geçti yazalım dedik
Sercanın arabasını yapan adam ecufast erdem abi bile söyledi kimin geçebiliceğini ama 4 gündür arabayı sökmekle ugrastıkları ıcın ne olursa olsun deneyecegimizi söyledi bende onu kırmadım denedim.
alptuğa gelince benim alptugla bı sıkıntım yok deneyelım dedı denedık ama sonucları kımse hazmedemıyo ondan dolayı bu hafta tekrar denıycez go prolu sekılde alptugun arabasında ne oldugunu cok ıyı bılıyorum ona gore hazırlanıcam yaklasık 6 7 kere denedık hepsınde ıkı tarafıda geçtim cupra 4 e atana kadar kafa çıkarıyo 4 den sonra ne olduğu önemli zaten rolling 4 de bitiyo nasılsa sercan hiç tutunamıyo zaten Bu hafta goprolu deneriz videolar HD olur herkez tekrar tekrar açar izler sikinti yok yaş mevzusu yapanlar yaşım orda yanlış yazıyo özgün abi halleder birazdan
Çoluk çocukla sıkma denmiş Yaşını başını almış bi adam yolda bi çocukla trafik yapar çocuğu kaza yaptırır ve durup öldümü kaldımı bakmaz bile Sakın adamlıktan bahsetmeyin :)
Hahah hic tutanamiyomuyum :) hd videolarini merakla beklicezz :)
kardeşim sen bu kadar hırslı oldukca ben verdiğim emeklerin boşuna gitmediğini anlıyorum :) teşekkür ederim sen bu specde Tavanını söksen beni yine geçemezsin onun için fazla kasma .
Senin 2.5 stinla gecmen bi basari degil ama biz biseyler yapablmisiz demekki sen 2.5 sti nla dgerlerne degil 1.4 tsi a kaldirabiliyosun.sti isters3n cok var.tavan sokmeme gerek yok nos basiyim yter :)
Maşallah deneyen araçlara.
bence bu akşam çıkın deneyim yoksa bu işin dibi yok konu konuş nereye kadar
Ben calisiyorum ve bu aksam musait degilim haftaici mutlaka denencek
Sen bu mevzuları kimin yarattığını biliyosun benı hıc konusturma burda konusursam arabanı satarsın sen segmentinle dene denedinde gördük alptugla sıktın senı gectı sen once alptugu gec segmentini geç benı sti geçerse sıkıntı yok evo geçerse sıkıntı yok hiç olmassa kendi grubumla denemiş olurum ama bu şey oluyo benım gırtlak gtr le denemem gibi bişey :)
Ben alptgu geciyorum o nasil olcak :) sti kaldiran ben degil sen 2.5 arabayla 1.4 e kaldirdiin neyse uzatmaya gerek yok haftaici dener goruruz ;)
Maşallah iki aracada bi tatsızlık gergin durumu var ama sonuçta herşey yolda belli oluyo, hafta içi bir daha denersiniz herşey daha net belli olur...
bu 1.4 tsi ler gerçekten boyundan büyük işler başarıyor. tebrikler.
Alptuğ kanka senin arabada sökülümü polo gibi?