Primera GT ; Katalizör İptali - İridium Buji - Apexi Cai
Saxo VTS ; Komple Düz Boru - Otto Egzoz
Corsa 1.7DTI ; Custom Yazılım - Komple Düz Boru
Primera GT, Saxo VTS, Corsa 1.7 DTI Rolling - YouTube
Primera GT ; Katalizör İptali - İridium Buji - Apexi Cai
Saxo VTS ; Komple Düz Boru - Otto Egzoz
Corsa 1.7DTI ; Custom Yazılım - Komple Düz Boru
Primera GT, Saxo VTS, Corsa 1.7 DTI Rolling - YouTube
Corsa hakkında bi bilgim yok kaç hp dir nedir yazılım olduğunu ve komple düz egzoz olduğunu biliyorum.. GT vs GT çok isterim öyle bişey hep merak etmişimdir nasıl bir sonuç yakalarım ne durumdayım kendimi test etmiş olurum![]()
diğer konudada yazdım corsa kendini aşmış zaten dizel olduğunu düşünürsek ama primieranın uzaması çok tatlı olmuş kaymak gibi uzamış tatlı tatlı..
prmiera gt lerin pek değeri bilinemedi bu ülkede tutan rövaşda araçlar olmadı..
gerçi bir yandan iyide oldu o sayede piyasa aracıda olmadılar baya bir temizleri var oynanmamışları mevcut..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
katılıyorum abi, primerayı tebrik ediyorum bende. MaşAllah. en büyük hayalim sunny'e sr20de koymak ve turbolamak. Sr20de gerçekten önü açık ve ünlü bir motor. iyi güçlerde alınıyor özellikle usdm ve jdm pazarına sunulmuş 90 larda. bize ise ga16ds-de ler, ***** vergiler.. GT nin değerini bilen birinde olması çok hoş, tekrar maşAllah![]()
TR - B13
beykozdakı beyaz vts ise bu araç bugün gördüm jantları 16 falan galiba
ayrıca yazlmlı corsa topu topu 100hp dir. vts de büyük sıkıntı var gibi![]()
Yazılım komple egzost emme portlarının büyütülmesi ve açık bi yazılımla corsadan 100değil fazlası alınıyor. Burdaki corsayı merak ettim ama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)