User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Stuttgart'ta Çevirme

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Falmor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu an Türkiye'de araçlar üzerinde her türlü modifikasyon yapmak yasak.Demek ki devlet kanun çıkarıp,kalite ve güvenlik standartları dahilinde araçlarınıza modifikasyon yaptırabilirsiniz,tek şart bu değişikliklerin kaydettirilmesi ve bunun belgelenmesi dese yine yaranamayacak.
    E tabiki yaranamicak cunku TSE veya atıyorum TUV belgeli şeyleri onaylarım dicek,ee sonra millet gidcek egzozcu XXyyXXvvYY ustaya takıcak egzozu hemen bi belge.İşle abicim...

Ya da mevcut belge buluncak ama araçta bulunan parça o olmicak gibi gibi.Turk insanı namkör bu konuda kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı sonucta bende Türküm eyvallah ama durum böyle malesef.

En basiti 'cam filmi' bende kullandım vs ama trafikte öyle arabalar goruyorum ki 'modifiyeli/siz' zifiri siyah .Yahu arkadaş o zmn gece çık dışarıya ne gerek var o kadar siyah filme ?
    Benım cam filmi yaptırmamın sebebi tamamen sıcak ile alakalı(ki ciddi oranda gerçekten kesiyo kaliteli film)+ estetikte katıyo dogrudur fakat zifiri siyah cam filmide olmaz yani ııh.
    Ust satır Ekleme

İşin bokunu çıkartmayı seven bir milletiz ya da öyle söyliyim...
    - K -

________
    Dr.Ecu

fatihob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih kışlık yazlık olmak üzere zaten fabrikanın belirttiği ölçüler ruhsatta yazıyor ...
    Abi cevap için teşekkürler. Bende onu düşünüyordum aracında çok modifiyesi olanlar ne yapıyorlar diye cevap vermissin Burda olsa koca klasör doldurup bagajında taşıcak adam çok olurdu ama şuanki sistemden iyi olurdu en azından kafamız rahat gezerdik.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aklıma geldi mesela
    şu görseli ;

WAREX olarak düşünün.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E tabiki yaranamicak cunku TSE veya atıyorum TUV belgeli şeyleri onaylarım dicek,ee sonra millet gidcek egzozcu XXyyXXvvYY ustaya takıcak egzozu hemen bi belge.İşle abicim...

Ya da mevcut belge buluncak ama araçta bulunan parça o olmicak gibi gibi.Turk insanı namkör bu konuda kimse yanlış anlamasın yazdıklarımı sonucta bende Türküm eyvallah ama durum böyle malesef.

En basiti 'cam filmi' bende kullandım vs ama trafikte öyle arabalar goruyorum ki 'modifiyeli/siz' zifiri siyah .Yahu arkadaş o zmn gece çık dışarıya ne gerek var o kadar siyah filme ?
    Benım cam filmi yaptırmamın sebebi tamamen sıcak ile alakalı(ki ciddi oranda gerçekten kesiyo kaliteli film)+ estetikte katıyo dogrudur fakat zifiri siyah cam filmide olmaz yani ııh.
    Ust satır Ekleme

İşin bokunu çıkartmayı seven bir milletiz ya da öyle söyliyim...
    Merdivenaltı tuningden sonra çakma TUV sertifikası üretimi başlayabilir haklısın.Bize hiçbir şekilde yaranılamayacağına göre kimse ağlamasın arabası bağlanınca.Bu sözüm orjinal parça kullananlara değil yanlış anlaşılmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyide abi türkiyede bi parçanın orjinal olup olmadığını anlamak cidden zor değilmi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine her şeyi devletten bekleme hususu devreye giriyor kodumuza yazılmış.. Benim aracımın muayenesi geçti şu an trafiğe çıkartmıyorum 2 haftadır yatıyor, sağ sinyali kırık/yok.. Eskiden olsa ver parasını yapılsın muayene alışkın olmadığımızdan dünya standartlarında yaşamaya entegre olamıyoruz kolay kolay.. Böylesi iyi her şeyin bir standartı olsun..

Falmor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parça üreticisinin internet sitesinden distribütör firmasına ulaşıp faturalı,garantili ve orjinal ürün alınabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüv belgeli parçalar kullansakta ceza yemekten kurtulamayız.Arabamda kw coilover vardı bu şekilde muayeneden geçtim ki sınırında basıklık vardı,çevirmeye giriyoruz bu aracın özellikle buraya vurgu yapmak istiyorum helezonları kesilmiş diyolar.Hayır bunda ayarlamalı tüv belgeli amortisör var diyorum bana ne arkadaş benim görüşüme göre hatalı bir araba bağlayın direk bu şekilde 80 puan kaybettim en sonunda da geçen hafta sattım arabayı kurtuldum yok yani polisimizde bilgili değil.Arabayı clk63 bodykit var ona ses çıkarmadılar yok cam filmi yok egzoz(varex var ve hep kapalı) yok basık araba çok çektim yani uzun lafın kısası stok oglu stok arabadan başkasına binmem daha canım çok yandı bu olaylardan...Bu arada s virajındaki çevirmelerden de cezasız geçtim ona ragmen kusur bulup cezalar yazdılar örneğin ceset torbasından da yazdılar ve 32.maddeden trafikten men edildim işin komik tarafı hangi sebeple oldugunu yazmadılar canım bağlamak istedi gibi bir ifade ile karşılaştım vs vs çok garip diyaloglar geçti neyse ya çok uzattım dikkat edin sizler beyler bu aralar

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakmayın siz Türkiye'yi Avrupa standartlarına ulaştırdık diyenlere,
    daha çok fırın ekmek yenmeli.
    ortada standart yok ki, onu Avrupa'ya denk getiresin.

mesela Almanya'da otobanlar ücretsiz, koalisyon kurulamamasına sebep olan maddelerden biride kamyon ve tırlar için ücret alınması yönünde yasa çıkarılsın diyenler ve karşı gelenler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)