Allah korusun.
Printable View
Allah korusun.
Fatii nickli abi değil. Hani o da bu hızları görüyodurda. Viraj yapmaz heralde 300 le :D
izlerken ben gerildim maşallah kazasız belasız :)
Ben ilk defa boyle bi video izledim tebrik ederim
Ne desem bilemedim ki :D Biz de heyecanı adrenalini seviyoruz ama bu abiler baya bi level atlamış da gelmiş :D
2012 ye kadar dişli oranları 44 top speed için ama 2012 ve sonrası 45 diş gücü bütün devir bantlarına yaymaya çalısmıslar ayrıyetten yazılım farkı varmış katalizörü cıkardıktan sonra cok çılgın gıttıgını söyluyorlar
aşarı ilgimi çekio ama araba s anarda makas atarsam sanırım kazırlar korkusuda olduğundan dolayı hep hevesim kırılıyor :) Maşlllah ikisinede
izlerken kafasın yan yatıran bi ben olamam :D
S1000 RR'da DSG gibi vites atıyor maşallah :)
Allah kaza vermesin , maşallah büyük cesaret.
1.40'ta yüreğim ağzıma geldi.
abi gozunuzu seveyim bu nedir ya o hızla o viraj birde arkasından daha hızlısı cıkıp viraj cıkısında yanından uzayıp gitmez mi yuh dedim noluyoruz :D
Çok hızlılar gerçekten tebrik ettim ,ben o adrenalini yaşasam bidaha alkol içmezdim herhalde .
HP4'te fren ve suspansiyon farki ve body'de bir kac ufak detay farki var standart s1000rr ile kiyasla.
izledikten 10 dk sonra kendime geldim :) maaşallah abilere :)
Isin fena yani bi de essek kadar kamera var onunde :)
...
Hp4 9kg daha hafif, orta/ust devri daha hircin, frenleri buyuk, lastigi genis,suspansiyonu daha sert.
ankara samsun otobanı sanırım akıl ısı degıl bı yanlıs harekette asfalttan kazırlar
masallah Allah korusun:icon_tup:
ohennesburg :D bende mouse sıkmıısım vıdeo bıtınce anladım :D bıde ıstemsız fren yapıyorum ayagımla ahhahah :D tam pisko işi
Maşallah ikisinede :)
Bu adamların tşkları çelikten mi :D:D
Ya o değilde adam 5 dak dip gaz limitörde gitti durdu çat diye kapadı makinayı :D:D:D
Elim ayaam tutmuyo laan biri bana su getirsin....:S
boynum tutuldu :D
inna ilahe ve inna ilahe raciun
izledikten sonra bu cikti agzimdan :)
virajlardaki g kuvvetini hiisedip yasamak isterdim valla :D
fatih gördüğüm en sert süren motorcudur.araç denemelerinde defalarca yuhhhh demişizdir.lastiğine baktığımızda ne kadar yatılabılıyosa o kadar yattıgını da gorduk.yanları sonuna kadar bitik Allah korusun ama bi kazası var arkadaşın bundan önce bi daha olmaz inşallah.
Bi ara 294 e kadar yavaşladi :p
Konusmamda biraz kekemelik sorunum var bu abilerin arkalarına bınsem ya hiç konuşamıcam yada bülbül gibi şakacam :D
HP4'de launch control vs'de var :)
resmen allah yeter bukadar ölüceksiniz diyip yağmur göndermiş