Zaten piskolojisi bozulan lari temsil ediyo o kisim :D
Printable View
Zaten piskolojisi bozulan lari temsil ediyo o kisim :D
Piston Garage Gangstazzz...
az kaldı bende geliyorum :D
ya ali sen nasıl adamsım :)
kadir ve erkut abi tebrikler çok iyi yarış çıkardınız
maşallah ankara ekibi ;)
Ankara'dan birilerinin bizi temsil etmesi gerçekten güzel. Tebrikler.
Tebrik ederim Erkut ve Kadir ustadı. :icon_tup::icon_tup:
Kadır abi tebrikler emeği gecenlerin eline sağlık.
Gayet guzel hazırlanmıssınız taa Ankaradan kalkıp gelmıssıniz emek harcamıssınız ve emegınızın karsılıgını aldınız.
Keşke katılım daha fazla olsaydı daha fazla deneme şansınız olurdu 2 arabayı geçipte almamıs olurdunuz.
Tebrikller,başarılarınızın devamını dilerim kadir abi...
Ama videodakı son sahneye gerek yoktu diye düşünuyorum. (Kendimde gülmeme ragmen ) :)
Tebrik ederim Piston garajı ve percusonali yi :) bu nasıl bi video :)
tüm ekibi tebrik ederim ,,emeğine sağlık Erkut ;) ...
piston aşağı inmemiş dimdik kalkmış :D:D
maşallah erkut.
ellerinize sağlık. emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Allah ağız tadıyla nice başarılara imza attırır inşallah.
tebrikler erkut abi
Kardeşim maşallah aracın çok guzel üzerindeki stickerlar yeter :) benim arabanın kalkışı biraz 4 cekerimsi siz çok sarsınız ayrıca bi full sökük saxoyla da kalktık bozuldu kendi mola suremizi da ona verdik bekledik ama videosu yok sonuc daha fazla olsa hayır demezdik keyifle kalkardik keske katılım artsa ben aliye video ve fotoları yolladım sondaki belgeselle kesinlikle alakam yok size de bi göndermesi yok sadece saygı duyarım araçlarınıza Diğer arkadaslar hepiniz sagolun guzel yorumlarınız için
erkut abi , kadir abi maasallah beklenen bi sonuctu zaten guzel hazirlanmistiniz:):)
videonun sonunda ne mesaj verilmek isteniyo :D her kusun eti yenmez flanmi :D
bide videolarda sesi gelen gokhan sanirim. yara yara yara yara diyince aklima safak sezerin kutsal damacanadaki repligi geldi :D
kiyi kiyi ,yuze yuze asım
geze geze ,gore gore asım :D
hadi bakalım bi baş belası daha doğsun
sağol orçoo
eyvallah onur
tek araba bizdik
teşekkür ederim
sağolun
bu percu bi harika dostum :)) sağol kardeşim
eyvallah kanka
piston hızlı davrandı biraz :) eyvallah
sağol kardeşim benim
sağol ibo keşke sen de 2.0 a girseydin körfezde yarış bahane oranın ayrı bi tadı var şair orada bişeyler betimlemek istemiş ben de anlamadım :hahaha:
gökhan azcık heyecanla çekmiş videoları
Eyvallah Engincim epeydir görüşmüyoduk iyi denk geldik :)
Sağolasın Reşitim senlede özleştik :)
Eyvallah abicim,senide tebrik ederim sende üçüncü oldun, gönül isterdiki çok kişi katılsın hepsini geçelim ama nafile 6-7 araba ile yetindik :D Video muhabbeti tamamen Percu'nun insiyatifinde oluyo biz hiç müdahale etmiyoruz.
Bu yarış tam senlikti kaçırdın kupayı:icon_tup::hahaha: