benim anlamadığım czt de yazılım yoktur diye ısrar eden bütün czt ciler şimdi ne dicek hani şu yazılım olsa uçar diyenler nereye uçuo hayırdır
Printable View
kimse czt için yürümüyo demiyoki zaten gayet gidiyo maşallah.Özellikle UL ve ZM ile yürüyorsa zaten gayet gidiyo demektir.Ama yazılım yok yazılımla uçar kaçar hakikaten ilginç.Normal şartlarda evet yazılımla bi czt orjinale göre uçar kaçar ama cooler lı bi czt de nasıl olmaz yazılım aklım ermiyor:icon_wack
0.8 zaten orjinal basıncı nasıl olmusta 1 bar bastırabilmişler .
biz burda cztlerle ugrasa ugrasa profesörü olduk :D
Yazilimli czt 1.5 bar basiyo. Yazilim varsada yapan yapamamis.
Arkadaslar bakin son birsey yaziyim aklinizdaki sorular cevaplansin. Stock czt 0.8 bar basar, bonalumeli czt 1.2bar basar yapili czt 1.5 bar basar. Daha fazlasini stock turbo kaldirmaz. Czt 1040 kilodur. Arka koltuklar 47 kilodur. Arka koltuk ve stepnesi sokuk czt 980 kilo civari olur. 1.5bar basan czt(ddl czt ornegin) yazilimli gti, cupra, fhe s2000 vs gecer. Biraz kiyaslamayla yaklasin olaya. Mantikla. Baska sorunuz olursa seve seve cevaplarim.beklemediginiz araclar beklemediginiz sekilde yuruyince lutfen sahibini ve araci baltalamayin.
feh kprolu typerı bile geçebilir czt kondisyonu yerindeyse yakıtlı ve içi sökükse ona bikaç parça daha eklemek lazım :)
stock czt hiçbişeyle yürümez :D
yazılımlı czt de uçup kaçmaz denmiş ama videosu falan var uzun uzun tartışıldı hatta galiba 1.1 cont 1.3 peak basınçla gayet hızlı bi typer ın 200 e kadar nerdeyse yanında gidiyordu :) niye bu kadar küçümseniyor anlamadım.
Stock czt pek bi aracla yurumez sanmam. Belki 320d fln yani :D
184 lüğe çok zor:D Stock czt deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ama biliyorum söyleyince yanlışın var olcak o yüzden bana kalsın en iyisi:D
Yok f30la yuruyemez :) soyleyin yau neyle yururmus cogu cztci hic stok binmedi arabasina
Başlıyorum stock rc stock czt. 2.vites yan yana 3.e attıgın gibi rc önce çıkıyo ve 200 gibi falan 3 boya yaklaşıyo.
stock czt- f-e vti kafa burun.
stock czt-yazılım egzos filtre emme polish gaz kelebeği polish 2 kişi 2 araçta.106 1 boy falan önde.
Bunlar benim yaşadıklarım ve şahit olduklarım.Genel olarak söylemiyorum yinede dipnot düşüyim:)
Arkadaslar sehir disinda oldugim icin anca cevap verebildim arac kutahyadaki arac degildir borla eksoz walbro pompa heryerde satilan parcalar bende varex tarzi eksozda mevcut . Intercoller var yazilim niye yok diyen arkadaslar araci aldigimiz kisi yazilim yok intercollerden sonra yaptircaktim dedi kablo olmadigi icin yaptiramamis ve sonrasindada araci biz aldik yazilimdan sonra deneme videolari cekilir o zaman aradaki fark daha net gorulur tesekkurler.
Araç sahibide açıklamayı yaptığına göre konu kapanabilir heralde:) Yarın Kısmetse öğlen eskişehire yola çıkıyoruz Çorlu'dan gezmeye. belki canlıda görürüz araçları:)