tam olarak spec ne var abi. beyin takılımı ?
takılıysa geçersin
Printable View
M3 lerin KM handikapı var...Fiyatları düşünce genelde prestij otomobili oldu...Araba dediğimizin gideri boyasının parlaklığından belli olmuyor başkanım daha iyi bilirsin.
Burada diyecek birşey yok...Ne çıkarsa bahtına :) Type-R da bişiler var mı? Yoksa Stock mu?
Bu arada günlük kullanım için aldığın GOLF'ünü gördüm diğer forum da hayırlı olsun.
yok seni kast ettim tamamen abi... ozaman şöyle bi sonuç çıkardım bende..
beyinsiz typer m3 geçemez derim... ama beyin typer da güzel iş yapıyo
bu m3 sanırım şafağında dediği gibi sorunlu biraz yada problemli. sıkı bi m3 le video isteriz :D
tekrar diyorum beyinli typer durduralamaz :p
neden laf sokıyım ya 2sıde arkadasımız belırtmek ıcın dedım 286 olduunu ztn bmwciler bilir bır yere kadar cok benzer gider 321lık ıle;)
herhalde ya beyınlı ctr gecer ztn..
ama e46 bıraz daha iyi gibi gelıoı bana deneyenlerde öle dıo;)
M3 lerde değişken hakkaten sağlıklısını baz almak lazım.. 330i triptronik ile denemiştim 7-8 boy geçtim gerçi o temiz ve bakımlıydı ama bilemiyorum belkide otomatik olduğu için fark olmuştur.
Typer stok sayılırmı sayılmazmı bilmiyorumda cai,egsoz,headers ile çok farkettiği kesin ;)
Golf için teşekkürler :)
Eray bu hafta conta yapacaktık olmadı,kproyuda 1 aya kadar yaparız diyodum ama kararsızım ..ist.de olsam belki o kadar typerın arasında yapardım.bura kısır..
M3'ün bayağı bi sorunlu olduğu kesin yoksa headers egsoz filtre ile typer'ın m3 geçmesi zor.
m3 durumu baya kotu gibi baktırmak lazım beraber konusalım typr la 320d denıyelm
Rolling yaparken sigara o da guzel :D
Diger m3lu de bira icio demek :D
m3'un sahıbının haberı yok sankı yurudugunuzden ole ne guzel pofurdetıyo cuarayı :D hıc kasma fılan yok,yarısma modunda dııl...
bu arada hayırlı yolculuklar,gıttıgın yerde dıkkatlı oL mollalar ellemesın :)
M3 un kesın vanoss u problemlıdır yurumemesıne neden odur gıbıme gelıyor...
Adada arkadasımın 321 lık m3 une bınmıstım sadece balata vardı sadece sunu soleyım bu kadarlık bır typer saglılklı M3 u yavas gecsın...
0-100:5.2-5.4 arasında cıkıyordu M3, typer damı 5 sanıye yanı..
Guzel paylasım genede
bu arada heders egsoz fılıtreyle m3 gecmek ımkansız:) saglıklı m3 tabi, ben 9000kmde yurudum drek 4 boy actı 2-3 de yanyana gıttık 4-5 vıtes 3-4 boy oldu.