La maynak, geçmek önemli değildidee ne diye nos bastın:D
Askerden konuya girdi adam helal kanka:)
Printable View
Şunu bilir şunu söylerim.
2 kardeş rolle çıkıp video çekse ve videoyu yayınlasa o 2 kardeşin arası bozulur :)
Aşamadık, aşamayacağız bu muhabbetleri.
Kazasız belasız deniyorsunuz abi daha neyi uzatıyorsunuz.
Bugüne kadar sayısız roll'e çıktım. 1 tane video koymadım sırf bu muhabbetler yüzünden.
Rolle çıktık denedik, dönüşte cafe'ye gidip kahvemizi içtik muhabbetimizi ettik evlere dağıldık.
Olay budur ya, bunu uzatmanın anlamı yok. Yok o geçmiş, bu 2. olmuş bu 1. olmuş v.s.
Sonu yok bu işlerin.
Ne kadar paran varsa araban o kadar hızlı olur 2+2=4 :)
Ömer, kimse keyfine denemiyor.
Ben göremedim 5 senedir
Bi bakıma doğru sölediğin
Ama geçileceğini bilerek deneyen başka
Geçme derdine tutulan başka demek daha doğru olur
Ben Söylemlerimi kendi adıma yaptığım için böyle konusuyorum:icon_tup:
Masallah beyler 26. saniyede noldu ole nasi 4e atış sanki arac arkada kalcak icindeki firlayip gidicek gibi :D
Maşallah araçlara.. Emre abi GP'ye ayrıca maşAllah görmeyeli bi farklı geldi gözüme :)
Valla o sizin ortamda oyle olabilir kardesim.
Ben fjk'dan beri 306da dahil olma uzere bir suru deneme yaptim.
Gectigimde oldu gecildigimde. Ama 1 gun kalkipta ne gectigim laf yapti ne gecildigim.
Bana diyorlar neden denemiyosun, deniyorum ama video cekip yayinlamiyoruz.
Boylesi daha iyi, isin icine hirs girince hem maddiyat hem maneviyat zarar goruyor.
O yuzden bugune kadar otobanda yanima aldigim arabalari degil icindeki insanlari seciyorum. Bundan sonrada oyle yapmaya devam edecegim kendi payima.
Senle ozeldende konustuk erdem bi sorun oldugunu sanmiyorum amacimiz denemekti kim yanimizdaysa hepimiz denedik zaten burdan hala sosyal mesaj vermeye gerek oldugunu sanmiyorum senle daha oncede denedik lafi sozu olmadi... Ama sozum meclisten disari gereksiz yere ortami germeye gerek yok bence daha fazla uzatmaninda....
maşallah araçlara