nasıl bir ruh hali nasıl bir kafa çok merak ediyorum bana da yaşatmasını istiyorum bu kafayı
Printable View
nasıl bir ruh hali nasıl bir kafa çok merak ediyorum bana da yaşatmasını istiyorum bu kafayı
adanalı olmaktan utandım amk spor gazetesi
ALLAH ını seven toprak atsın.
yarın gidicem faça bir şahin doğan ne denk gelirse alcam ortamı değiştirip hemen klibi çakıcam:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
allah akıl fikir versin
Allah akil fikir versin bu mantikta olanlara trafikte giderken bile kendilerini yarisci hissediyor bunlar hele birde yanimdan gecmeleri yokmu ara gazlar felan aman Allahim kime neyi anlaticaz
yanında kızlar olunca da artislik yapıyorlar :) neyin havasını yapıyon hödük :)
kafaları silmişler pampa
bu tarz olayların arasında en başarılısı "vtec açtık geliyoruz" diye sakaryalı bir grup arkadaşın yaptığı şarkı vardı.. kısa ama güzeldi beğenmiştim.
bu gerçekten rezalet.
açık konuşmak gerekirse şahincilerin videosu son eklenen vtec videosundan daha iyi ve yaratıcı :D
şive kullanmasalardı iyiydi :D
Sperm israfı ne diyebilirimki aynı şehirde havayı soluduğum için utanıyorum.
kanepede çocuk yaparsan böyle olur. oldu bitti ye gelir o ilişkinin meyveside aha bu olur işte. bu çocugun velilerine sesleniyorum. hala aldırabilirsiniz bunu. tıp her saniye dahada ilerliyor..
Paul Walker a bile bu kadar uzulmedim amk gazetesi:icon_wack
ilk sayfada en alttaki videoda dana gibi hatunu arabanın kaputuna oturtmuşlar. Ulan Doğanım olsa gene oturtmam o mandayı oraya. Tekmeyle döverim. Klipler içinde aysun kayacı benim oyumla çobanın oyu bir sayılıo dedi diye yerden yere vurmuşlardı kızı. Al işte senin benim oyumda bu hıyarlarla bir sayılıyor.
bu kondomun icadına sebeb olan çocuk değil mi ya
peçetede daha güzel durur eminim