Tesekkurler evet biraz hizli oldu tam camcar:D
Printable View
maasallah serhan araban cok guzel gıdıyor kazasız belasız
istanbula geldıgınde haber et benım czt ıle de deneyelım ahahha :)
Kardeşim... :D
Maşallah! gene yapmışın yapacağını, 41,5 kere maşallah çupramız çok güzel.
Bu arada yengen TE'yle gezerken bir çupranın tacizine uğramış bu acaba FA mıydı?:rolleyes:
Rocco geçilsede bahanesi bulunur :) Onca donanım,konfor kalite ...
Cupra iyi gidiyor maşallah
Denemeler gerçekten çok güzeldi her ne kadar biraz fazla dolaşmış olsakda :D Scirocco benim bu arada cupra gerçekten 2012 lerine göre çok çok hızlı bi ara stock olduğu bile inanamadım beni şaşırttı :)
bi kaç arkadaş roccoda ufak sıkıntılar aramış evet sıkıntı var %10 %15 lik bi basınç kaybım var pc ye bağladığımızda loglarda dv nin vites atışlarında kaçırdığını anladık bunuda orda belirtmiştim ama çok güzeldi inş bi gün tekrar gelirsiniz yine güzel denemeler yapıp oturup sohbet ederiz :)
Sen sıkma canını Serhan'cım Fark etmiş ama geç farkettim dedi.:)
Sıkıntı yok merak etme ;)
Yalnız şu SEX stickerlarından bende istiyorum.:D
:) cok tesekkur ederim saolun
Oncelikle tesekkur ederim.evet biraz fazla dolastik :D cupra stock degil olaylarini hep yasiyorum zaten alisigim ben :) Gercekten o gece hersey cok ani oldu cidden hatirlamiyorum dv muhabbetini ama yazdiginiz cok iyi olmus gercekten tesekkurler.:) sizinde istanbul corlu taraflarina yolunuz duserse beklerim mutlaka :)
hepsine maşallah, merakımı bu konu giderdi :) fa cupranın kadran videosunu izlediğimde de biraz farklı gelmişti, maşallah serhancım artık yazılımınız dört gözle bekleniyor :)
bu speclerde rocconun bikaç boy açmasını beklerdim.Egzoz olmadığından gidemiyor olabilir.Bu speclerde en azından bi dp şart bence.
Cupralarda büyük işler yapmaya başlıyor yazılımınız bir çıksın ak kara ortaya çıkıcak :)
Maşallah cupraya