kardesim tebrikler.bu yasta cesaret edip boyle bi projeye girmissin,alninin akiylada bitirmissin maasallah. rs de bildigimiz bi arac oda gayet guzel yurumus.
Printable View
kardesim tebrikler.bu yasta cesaret edip boyle bi projeye girmissin,alninin akiylada bitirmissin maasallah. rs de bildigimiz bi arac oda gayet guzel yurumus.
Mertin yaşı yanıltmasın kimseyi bu arada, adam erken pişti :)
valla boyle farkli arabalari yapip yuruten arkadaslarin sabrina emegine kesesine saglik cok guzrl olmus maasallah heleki izmirde yapilmasi ayri bi olay tebrik ederim
çok çok iyi maaşallah :)
yaris çok iyi yürüyo maşallah
Hey Maşallah. Aracınız için bi isim önereyim küçük motor büyük iş hesabı. Bence adı ATOM olsun :)
maşallah sana be yaris bayıldım yururune :))
çok güzel performans
yarise 2 kez maşallah demek istiyorum cam açıkken rs nasıl ses çıkardı öyle ne izolasyon varmış camı kapatınca ses kalmadı :D
ikisine de maşallah ama yaris nefis olmuş :D
proje konusu detaylı foto vs. var mı?
Mert maşallah çok güzel olmuş:)
mertin aracinda buyuk emek var. yarisler pek kurcalanmayan araclar sonucta. hem motor hemde disi nokta oldu bence. mert tam istedigin gibi olmustur umarim artik. allah utandirmasin...
Masallah :)
insana yaris aldırır bu görüntüler ..
tebrikler
gercekten cok guzel yuruyo clıo rs alcaktım vazgectım :D
guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim =)
Maşallah..
Maşallah kardom yarise.nereden nereye geldi.Aylarca bekledim.ha görürüm ha görürüm diye.askere geldim 1 ay geçti anca bitti.ama süper oldu.sanırım gelene kadarda göremicem.kazasız belasız bin kardo.
maşallah yarise beklenmiyecek performans :icon_tup: :) Çok güzel bir proje olmuş. Ellerinize sağlık :icon_tup:
maşallah kardeşim kazasız belasız:icon_tup:
Maşallah çok iyi minik dev
Hakkınız fazlasıyla vermiş
maşallah emeğinize sağlık..
emeginize sağlık maşallah çok canlar yakar bu yaris:)
sonuçta daihatsu ile ortak motorlar.1.3 yrv turbo 130hp.sizinki kaç hp??? araç atom karınca :) misali
maşallah balçovada goruyorum aracı bırde hangi garajda oldu bu işlemler.....
Maşallah Yarise Hacimsizliğe rağmen yüksek süratlarda RS boyun eğmemiş :)
Ben sondaki soruya takıldım... " S2000 sıkıyomuydu ?????" :D
Biraz iddialı olmuş sanki :D
şuan 2zz li bi celica kıvamından bi çıtır öndedir yaris yalnız :)