senın pılını ben bıterecem :D
Printable View
Yukarda yazıldığı gibi düşük hacimli ve sıkıştırmalı motorlarda limitör beklemenin bi yararı yok artı zararı var. Kesinlikle boş bi bilgi değil ayrıca renoyla mercoyla alakası yok bu tarz şeylerin hepsi bu tarz kullanımlarda kaçınılmaz sona varır :)
Bunun renoyla yada vw ile ne alakası var eger Marka fanlığına dökeceksen işi VW ile Renoyu kıyaslaacaksan Dökelim etekteki taşları ne dersin ?
Ben sadece 1 adet taş dökecem ;)
Renault
580.000 km'de Motoruna anahtar değmemiş bakımdan bakıma servise girmiş Üstünde orjinal fabrikasyon turbonun olduğu Taksi çıkması reno kangoo var.. Sahibinden.com'daki tüm Dizel megane 2'lere bak %95'inin km'si 150.000 üstünde ve hepsininin motoru ve üzerindeki turbolar orjinal fabrikasyon turboları.
VW
Geçen senelerde Sürekli 5.000 km'de 10.000 km'de turbo yiyen caddy'ler vardı servisler dolup taşıyordu, hatta arkadasımın caddy'si 40.000 km'de, Pederin sirketindeki Caddy 16.000 km'de turbo yedi Aynı sekilde DSG Arızası ve turbo sorunuyla bir çok Caddy ve scirocco servislerde aylarca yattı.
Bu sadece etekten dökülen bi taş şimdi marka fanlığı yapıp Renoyu kücümseyip, VAG'ı üstün tutarsan bilip bilmeden Saçma sapan yorum yaparsan kepaze olursun ben sana söyliyim ;)
Sıkıştırılmış Ufak hacimli Turbo beslemeli Araçlar Kesinlikle yüksek devirde kullanılmamalı bunun renoyla,VW,Audiyle bilmem neyle Kıyaslancak bişeyi yok
Sıkıstırılış ufak hacimli turbo beslemeli Motorlara gelicek olursak VW'nin TSI motoru ile , Reno'nun TCE motorunu kıyaslarsan ve araştırma yaparsan daha doğrusu yapacak olursan Bi bak bakalım TSI'mı daha çok arıza vermiş TCE'mi ;) :rolleyes:
1 den 3 e mi atıyosun niye o kadar altta kalıyo araba kesicide vites atmana rağmen
boş boş yazanlarında ne yazdığını anlayana kadar geçen sanıyelerimi geri verin bana.
Videoyi izledim,zaten yazilacaklarini yazmisin :) Normalde bu kadar devir cevirmiyorum...vs
Kazasiz belasiz kullan gercekten,cokta takilma ters yorum yapanlara :)
Bu aralar herkes birbirine saplamanın derdinde :) adam videoyu koymuş geçmiş işte münakaşaya ne gerek var
Kardeş emeğine sağlık uğraşıp çekmişsin buraya koymuşsun izlemeyeni dövüyolar diye bi kaide yok istemeyen izlemez boşa saniyeleri gittiyse vatandaşın videoyu açmasın açmadan öncede bir kere düşünsün o zaman
klasik youtube yorumları boşa şu dakika boşa şu saniye sonra reno wv tartışması vs uzar gider bu münakaşa :)
Sen bildiğin gibi kullan kullandıkça kendin daha iyi tanırsın arabanı hayırlı keyifli sürüşler ;)
Eyv kardesim saolasin
Aile arabasi oldugunun farkindayim ki ona.gore kullaniyorum zaten bi kere video cekmelik basayim dedim onada pisman oldum :)
masallah, ben begendim , ayrıca sanssızsın , 122 likler arasında en uzun oranlara sahipsin :)
6600 gibi kesici vardı benim eski aracımda (2010 a3 1.4tfsi) 1-55 ,2 tam 100- 3 -155, 4-200, 5-6 sonsuz :)
kesiciye kadar gidersen sadece geriye düşersin 122 likler gerçekten çok sağlam, en fazla yapacağı wastegate klapesi takılma sorunu oluyor ondada 1 den 2 ye sert çekince vs limp moda düşer zaten belli eder onun dışında bozulmuyor meret :)
Gtr olsa 5 kere izliycektiniz
Demekki hayatinizda bosa harcayabileceginiz cok zaman var.
Arabana masallah ama denildigi gibi yuksek devirde performans elde edemessin.biraz daha erken atsan daha hizli olursun.
teşekür ederim :) uzun olmasının tek sıkıntısını dusuk devirde 1den 2ye atınca yasıyorum sadece çok altta kalıyo onun dısında vites oranları güzel kanımca :)
1'den 2'ye sert çekemediğim için limpe düşürcegimi sanmıyorum :D
teşekkürler :)
bu tsi lerin devir bandı neymiş böyle hayret :D