Duman varda hafif dumanli, hafif oldugu icin videoda belli degil
Printable View
Golf 7 bencede 6 ya göre bir tık daha.iyi, ama stock arabanın 10 sn altında 0-100 verisinin olduğunu iddaa etmek şaşırtıcı olmuş, 20 yıldır test verilerini takip ederim, 0-100 verileri fabrika verisinin, 0.1-0.2 sn düşüğü olabilir en iyi ihtimalle, genelliklede 0.5-1.0 sn yavaş olur araçlar fabrika verisinden, tabi kadrandan kronometre tutup ölçme kastediliyorsa, o şekilde ölçüm yaparak 6.5 sn de 100kmh a ulaşan stock dizel eralar var
Zaten fabrika verisi 10.7 saniye.Pbox ile olcmedigim icin kesin birseyler soyleyemiyorum.Kadrana bakip tamamen videoya bakarak soyluyorum.Bastigim yerde duz olan bir yer.Ben pbox ile olcup, vagcom ile 0-100 alip, GPSle test yapip bu arabanin kesin 0-100degeri 10 saniyenin altinda beyler demiyorum.Ne yapsin burda herkes, kadran yerine sizin istediginiz gibi profosyonel test aletlerinimi kullansin? Alt tarafi video ya neyi kasoyorsunuz anlamadim
belkı vıdolarda felan egımde 9.5 sn goren vardır olabılır ama tam duzlukte 0 100 9 lu sanıyeler mumkun degıl...focusun 10.9 fabrıka verısı e senın dedıgıne goree 180 e kadar kafa burun gıtmısler golf7 nın ole dusuk cıksa 180 e kadar elek etmesı lazım focusu hemen hemen aynılardır dıye dusunuyorum sen olcsene mehmet :)
Benimki belki çok cahilce bir yaklaşım olacak ama dizelde beygir olayı bence fasa fiso.. O focus 140 değil 160 hp olsa bile o gücü sadece 1 devirde verebildiği için stabil bir güç değil. Onu 2-3 direk boy ileri zıplatan da torktan başka bir şey değil..
Bu sonuca da şöyle vardım Ferhat'ın yazılımlı focus'u ile passat 122 dsg denedik, focus 2 ve 3. viteste zıplayarak gidebildi daha sonrasında passat yetişti.. ki focus ta yazılım egr iptali down pipe vardı.
Hoş yazılım var yazılım var oda ayrı bir mesele.. Stok focusumla yazılımlı focusu yarım boy geçtim mesela :)
ben bu akşam baya denedim, çok hızlı bir araba değil sonuçta ve kaldırması da pek zor değil golfu , dbn üzerinden kayıt aldım, 3 farklı sürücü totalde, 25 civarı deneme yaptık, en iyi çıkarabildiğimiz 10.593sn, -0.30 eğimde oldu, daha altının çıkabileceğini zannetmiyorum, stock baskı balata ile
http://i.hizliresim.com/Vy96RR.jpg
1.6 dızele gore gayet normal...